La Multi Ani!

La Multi Ani tuturor celor care poarta numele Ion si Ioana – cel mai raspandit nume din Romania – de ziua noastra, ziua Sfantului Ion! Fie ca aceasta zi sa spele si sa curete tot raul de peste an si sa ne aduca putere de munca si generozitate!

Photobucket

Ioan Botezătorul, pictură de Tiţian, ca. 1452, Veneţia

Cu tot respectul ii urez La Multi Ani domnului presedinte Ion Iliescu! Viata lunga in politica – pentru ca avem nevoie de experienta domniei sale – si multa sanatate! Indiferent de ce spun detractorii sai, domnul presedinte Ion Iliescu a marcat definitiv si irevocabil istoria Romaniei. Si a facut-o in bine. Imaginati-va Romania fara Ion Iliescu. Imaginati-va cine si cum ar fi gestionat criza inter-etnica de la Targu Mures din martie 1990, cine si cum ar fi trecut Romania prin dificila perioada de tranzitie de la un regim totalitar la o democratie autentica!
Ion Iliescu reprezinta si va reprezenta simbolul cinstei si onestitatii in viata politica romaneasca. A slujit interesele omului simplu si necajit in deplina concordanta cu principiile social-democrate. A fost si va fi un model pentru toti politicienii tineri care vor sa faca politica din vocatie in interesul cetatenilor si nu din dorinta de a se imbogati peste noapte. La Multi Ani, domnule Ion Iliescu!

Reclame

3 răspunsuri to “La Multi Ani!”

 1. sysla Says:

  bunictzu macar a „tzinut” pretzul tzigarilor mai molcolm… (asta e esential?… ce hal de om oi fi shi io…). bine… nu iel, da’ vreau sa zic, in cele 2 timpuri, de fapt 2 si 1/4 ale domniei dumnealui nu erea „boom”-ul asta de acum si de acum 4-4 ani. da’… „e bine asha!” „nu face nimik!”

 2. sysla Says:

  hmmm… hai maaa… voi nu cenzurati? nashpa. acum sunt frustrat si nu o sa voi mai posta.
  hai, pa.

 3. Caramella Says:

  LA MULTI ANI ! cu sanatate, multe bucurii si reusita in tot ce iti propui.
  Stiu sigur ca nu vei dezamagi in politica. Eu te-am remarcat de la inceput prin seriozitate, munca si comunicare excelenta.
  Pe timpul campaniei uninominale, pe blogul distinsului AN te-am incurajat si ti-am tinut pumnii, numindu-te “XENA” in lupta cu “Razboinicul Luminii”. Ai avut cel mai greu colegiu si ai invins, XENA ! Felicitari !
  Ulterior am fost cu sufletul trist alaturi de tine la plecarea intr-o lume mai buna a bunicului tau, adevaratul tau model.
  Sunt fericita ca exista oameni ca tine in PSD, ca eu sa mai pot spera !


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: