Sunt pentru unitate

Partidul Social Democrat s-a aflat astazi in centrul atentiei mass-media din Romania. Toate agentiile de presa au semnalat o posibila defectiune a partidului nostru. Totul a pornit de la numirea unor secretari de stat la Ministerul de Interne de catre Domnul Ministru Gabriel Oprea fara “a fi respectata atat disciplina de partid cat si protocolul de guvernare”, asta pentru a-l cita pe presedintele partidului, Mircea Geoana.

Consider ca, indiferent de opiniile personale ale oricarui membru PSD, fie ca este vorba de un senator, deputat sau ministru, cel mai important este sa respectam linia directoare a partidului si ierarhia acestuia, sa ne supunem deciziilor luate de forurile statutare alese in mod democratic de catre toti membrii PSD.

Indiferent de ce va decide Biroul Permanent National al partidului, este necesar ca PSD-ul sa aiba un mesaj unitar, iar ceea ce va decide Biroul sa fie respectat si adoptat. Astfel, riscam sa bulversam electoratul tocmai acum, in plin an electoral. Sa nu uitam ca Partidul Social Democrat a avut cel mai mare numar de voturi la alegerile parlamentare, lucru care a certificat clar ca romanii au dorit, in marea lor majoritate, un guvern PSD, deci un guvern de stanga. In acest context, eventualele conflicte fratricide din PSD vor dezamagi electoratul.

Din pacate, lipsa unui punct de vedere comun a fost sesizata si in alt caz de catre domnul presedinte Ion Iliescu.

Este nevoie sa strangem randurile, sa uitam de luptele intestine din interiorul partidului nostru, sa respectam ad litteram deciziile forurilor de conducere si sa ne concentram asupra alegerilor euro-parlamentare si prezidentiale din acest an.

Anunțuri

28 răspunsuri to “Sunt pentru unitate”

 1. Onu Ionescu Says:

  Dar daca Gabriel Oprea a gandit la fel de independent si inspirat, ca Ilie Sarbu, acum doi ani?Democratia inseamna respectul subtilitatii individualitatii, asumarea riscurilor consecutive primelor gafe. Nu cred ca masuri aspre vor solutiona greseli inerente inceputului. Ar fi oportuna o prevedere a consecintelor, inainte ca ele sa se fi produs. Iar daca s-au produs, poate sunt aspecte simptomatice, intr-un organism ce-si cauta echilibrul democratic.Aveti in PSD, caractere puternice, gen despre care Napoleon spunea ca sunt statui din fonta, in care trebuie sa dai cu barosul, ca sa vibreze; ma intreb, aveti forta care sa poata lovi cu barosul democratiei? Altfel, mesajul unitar si biroul, sunt paliative. Pai ce, in loc sa aplicati promisiunile facute, va irositi energia cu exceptii, in lupte intestine?, cand tot edificiul politic trebuie sa se focalizeze asupra programului de guvernare. Cu tot respectul: l-ati avut pe dl Iliescu; l-ati marginalizat, unii inchipuindu-si ca sunt de acelasi nivel. Viata ii infirma, si evenimentele ii reconfirma indispensabilitatea politica.F.D. Roosevelt a condus America din scaunul cu rotile, Kenedy, la fel, cu centura de sustinere a coloanei vertebrale.Unii,ma vor boscorodi pentru atitudinea de forta pe care o sugerez; dar trebuie,macar pentru sloganul electoral: „Tu inainte de toate”, PSD sa extirpe sec, malformatiile „initiativiste”(sic!)

 2. Leonard Balza Says:

  Doamna Mizil,

  V-a cerut careva parerea?

 3. Maranda Mara Says:

  Leonard ,draga de ce esti …nepoliticos ,tie tia cerut cineva parerea?Draga Oana ,nu te cunosc personal dar sunt convinsa ca esti un om de isprava. Iti urez succes!!! Maranda

 4. Leonard Balza Says:

  Doamna Mizil (care mai scrieti si sub numele de Maranda Mara; v-am recunoscut dupa erorile de ortografie),

  Ma intrebati daca „mie mia” cerut cineva parerea?

  Unde vedeti dvs. ca eu as fi emis vreo opinie?

 5. sysla Says:

  am zis ca nu mai scriu ca nu cenzuratzi. de exemplu pe leonard asta, care vine cu teoria conspiratziei… hai… ma, leo… maranda mara e cine spui tu ca e? 5 min sa caut pe google.

 6. sysla Says:

  domne’ leonard… te-a pus sa dai cineva search sa vezi daca proprietarul blogului are blog? adica doamna politician? ai aflat de el asa… de la otv? si ti-a cerut cineva parerea sa te defulezi un pic aici?(ca io asta fac).
  Doamna politician… mai bine sa ne intoarcem la unic-tot, ca mentalitatea nu va pieri. Ceea de obedientza si supunere in interesul unei „conlucrari” pt binele celor haladitzi si cu acordul sclavilor acestora. Asta mi se pare cel mai trist.
  (plus felul livresc in care ma exprim acuma).
  Doar se stie cum forurile de conducere surfaseaza. Tot pe mana sclavilor.
  Si cum se poate face referire in acelasi post la greuceni? E ne-natural in scris cum e si in realitate.
  Domnu Onu’… malformati „initiativiste”… enuntiativ si sugestiv pt matale… ce sa mai… de-a dreptul caracterizant. pacat… eratzi un nene promitzator….
  De fapt, ce am inteles, este ca Doamna Oana Niculescu-Mizil scrie sub numele Maranda Mara.
  Dar sub numele acesta scrie Leonard Balza… hmmm… alta cons pirat ie.

 7. zexe Says:

  Singurul partid politic din Romania care lasa impresia ca este condus intr-o maniera democratica a fost PSD-ul. De altfel, din acest punct de vedere, am trait cu senzatia ca PSD-ul isi va pastra caracterul de partid puternic. Prin liderii sai locali si prin democratia prin care acestia au ajuns sa impuna interesele locale in fata unei nomenclaturi, eteren dominate de dinozaurii comunisti, de la centru, am crezut ca cei nominalizati sa faca parte din Guvernul Romaniei sunt investiti si cu puterea deciziei.
  Astazi am inteles ca a fost doar o impresie.
  Mi se pare absurd ca un ministru desemnat sa nu isi poata alege echipa cu care doreste sa faca performanta.
  Prin scandalul public declansat astazi, PSD-ul nu a facut nimic altceva decat sa ne arate ca ministrul desemnat de ei, Gabriel Oprea, nu este decat un simplu om de paie. Nu poti conduce Ministerul de Interne cu oameni garantati de Marian Vanghelie.
  Daca i-au luat unui Ministru de Interne si demnitatea, grabindu-se sa il traga de urechi inca de la prima decizie importanta, la ce sa ne mai asteptam de la Gabriel Oprea? Hai sa vedem cine este Gabriel Oprea :

  Studii Si specializari
  doctor in drept, Universitatea BucureSti;
  Colegiul National de Aparare , cursul postuniversitar pe teme de securitate si siguranta nationala;
  1985 – 1990: Facultatea de Drept, Universitatea BucureSti;
  1980 – 1983: Scoala Militara de Ofiteri Sibiu, specializarea intendenta.

  Activitate profesionala
  2004 – prezent: Deputat Parlamentul României;
  2003 – 2004: Ministru delegat pentru Administratia Publica;
  2002 – 2003: Prefect, Prefectura Municipiului BucureSti;
  2001 – 2002: Secretar de Stat, PreSedintele Administratiei Nationale a Rezervelor de Stat;
  2000: Director adjunct al Colegiului National de Aparare;
  1990: Ofiter de justitie militara;
  1983 – 1990: Ofiter in Ministerul Apararii Nationale.

  Activitate politica
  2004 – 2005: Membru al Biroului Coordonator National al Partidului Social Democrat;
  2004 – prez.: PreSedintele PSD Ilfov;
  2006 – prez.: PreSedintele Departamentului de Aparare, Ordine Publica Si Siguranta Nationala.

  Activitate publicistica, Stiintifica, in foruri academice
  2001: Profesor Universitar, Colegiul National de Aparare;
  2002: Conducator Doctorat Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza”;
  2003 – 2005: Membru in Comisiile de Specialitate al Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor Si Certificatelor Universitare – Comisia de Stiinte Militare, Ordine Publica Si Siguranta Nationala;
  2008 – prez.: Profesor Universitar, Conducator de Doctorat – Academia Nationala de Informatii.

  Distinctii, decoratii
  2000: Ordinul National Steaua României in grad de Cavaler
  2001: Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Cavaler

  Marian Vanghelie este cel care „a garantat” pentru functia de ministru de Interne pe Catalin Voicu, dar si cel care declara astazi despre domnul Oprea ca a gresit intrucat „s-a sfatuit cu alte persoane decat cele cu care trebuia sa se sfatuiasca la partid” pentru numirea secretarilor de stat. Oare la cine se referea Garantul PSD-ului, Marian Vanghelie? De altfel, este tot atat de neimportanta parerea celui a carui biobrafie este legata in mod exclusiv de primaria sectorului 5, precum sunt si deciziile pe care le iau ministrii PSD, numiti in guvern tocmai pentru a lua decizii.

  PSD-ul a transmis, astazi, un mesaj clar populatiei „…nu va faceti iluzii, va fi tot cum a mai fost si mai mult decat atat, iar pentru asta va garanteaza Vanghelie …. care este”
  Zexe.

 8. zexe Says:

  Singurul partid politic din Romania care lasa impresia ca este condus intr-o maniera democratica a fost PSD-ul. De altfel, din acest punct de vedere, am trait cu senzatia ca PSD-ul isi va pastra caracterul de partid puternic. Prin liderii sai locali si prin democratia prin care acestia au ajuns sa impuna interesele locale in fata unei nomenclaturi eteren dominate de dinozaurii comunisti de la centru, am crezut ca cei nominalizati sa faca parte din Guvernul Romaniei sunt investiti si cu puterea deciziei.
  Astazi am inteles ca a fost doar o impresie.
  Mi se pare absurd ca un ministru desemnat sa nu isi poata alege echipa cu care doreste sa faca performanta.
  Prin scandalul public declansat astazi, PSD-ul nu a facut nimic altceva decat sa ne arate ca ministrul desemnat de ei, Gabriel Oprea, nu este decat un simplu om de paie. Nu poti conduce Ministerul de Interne cu oameni garantati de Marian Vanghelie.
  Daca i-au luat unui Ministru de Interne si demnitatea, grabindu-se sa il traga de urechi inca de la prima decizie importanta, la ce sa ne mai asteptam de la Gabriel Oprea? Hai sa vedem cine este Gabriel Oprea :

  Studii Si specializari
  doctor in drept, Universitatea BucureSti;
  Colegiul National de Aparare , cursul postuniversitar pe teme de securitate si siguranta nationala;
  1985 – 1990: Facultatea de Drept, Universitatea BucureSti;
  1980 – 1983: Scoala Militara de Ofiteri Sibiu, specializarea intendenta.

  Activitate profesionala
  2004 – prezent: Deputat Parlamentul României;
  2003 – 2004: Ministru delegat pentru Administratia Publica;
  2002 – 2003: Prefect, Prefectura Municipiului BucureSti;
  2001 – 2002: Secretar de Stat, PreSedintele Administratiei Nationale a Rezervelor de Stat;
  2000: Director adjunct al Colegiului National de Aparare;
  1990: Ofiter de justitie militara;
  1983 – 1990: Ofiter in Ministerul Apararii Nationale.

  Activitate politica
  2004 – 2005: Membru al Biroului Coordonator National al Partidului Social Democrat;
  2004 – prez.: PreSedintele PSD Ilfov;
  2006 – prez.: PreSedintele Departamentului de Aparare, Ordine Publica Si Siguranta Nationala.

  Activitate publicistica, Stiintifica, in foruri academice
  2001: Profesor Universitar, Colegiul National de Aparare;
  2002: Conducator Doctorat Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza”;
  2003 – 2005: Membru in Comisiile de Specialitate al Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor Si Certificatelor Universitare – Comisia de Stiinte Militare, Ordine Publica Si Siguranta Nationala;
  2008 – prez.: Profesor Universitar, Conducator de Doctorat – Academia Nationala de Informatii.

  Distinctii, decoratii
  2000: Ordinul National Steaua României in grad de Cavaler
  2001: Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Cavaler

  Marian Vanghelie este cel care „a garantat” pentru functia de ministru de Interne pe Catalin Voicu, dar si cel care declara astazi despre domnul Oprea ca a gresit intrucat „s-a sfatuit cu alte persoane decat cele cu care trebuia sa se sfatuiasca la partid” pentru numirea secretarilor de stat. Oare la cine se referea Garantul PSD-ului, Marian Vanghelie? De altfel, este tot atat de neimportanta parerea celui a carui biobrafie este legata in mod exclusiv de primaria sectorului 5, precum sunt si deciziile pe care le iau ministrii PSD, numiti in guvern tocmai pentru a lua decizii.

  PSD-ul a transmis, astazi, un mesaj clar populatiei „…nu va faceti iluzii, va fi tot cum a mai fost si mai mult decat atat, iar pentru asta va garanteaza Vanghelie …. care este”
  Zexe.

 9. zexe Says:

  Am trimis de doua ori un comentariu dar nu mi-a aparut niciunul…sunt cenzurat, cumva?

 10. Onu Ionescu Says:

  @Sysla,
  Pentru ca n-am fost si eu inclus in vre-

  @Sysla,
  malformatii „initiativiste” este eufemismul pentru insistenta in gafe politice; sper ca suntem de acord ca greseala repetata in cunostinta de cauza,chiar daca este facuta cu bune intentii, paveaza drumul spre iad; oricum,pentru o mai buna cunoastere, sunt categoric impotriva obsesiei unora, de a le sti pe toate, si de a actiona dupa propriile instincte; avem un exemplu national;PSD-ul trebuie sa ia aminte la lectiile vietii politice;cea a PRM-ului fiind proaspata inca; eu apreciez ca initiativa singulara a colaborarii cu PDL i-a fost fatala; de gustibus, poate nu esti de acord, dar tot noi, electoratul am decis. Cat priveste tema in discutie, dupa ce am postat comentariul, am citit pe blogul Yoda, o informatie care atat m-a naucit,in cat mi-am regretat postarea;totul este atat de a complicat, de tulbure; ca mi-am zis dezamagit de mine insumi: de ce nu-mi vad doar de blogul meu?
  Ti-am vorbit, pen’ca m-a impresionat dezamagirea ta.Cu sanatate!

  @

 11. sysla Says:

  pt ca e bine sa iti exprimi orice fel de parere, man si oriunde, oricand si chiar… oricum, chiar.
  poate a fost o dezamagire eronata. trebuie sa gresim.

 12. Ovidiu Says:

  Offtopic.

  http://stirea.wordpress.com/2009/01/11/scanteia-traian-basescu/

  Cotidianul comunist Scanteia a publicat: “Mă prezint: comandant Traian Băsescu, reprezentantul NAVROM în Anvers” 12 ianuarie 1989

  http://stirea.wordpress.com/2009/01/04/traian-basescu-nicolae-ceausescu/

  Cotidianul comunist Scanteia a publicat sub semnatura lui Traian Basescu, in urma cu 22 de ani si jumatate, un mesaj de felicitare pentru presedintele Nicolae Ceausescu.

 13. Ovidiu Says:

  d-na Mizil, va rog sa aprobati un mesaj cu doua link-uri. cred ca a intrat in spam.
  Anticipat.

 14. Ovidiu Says:

  http://stirea.wordpress.com/2009/01/11/scanteia-traian-basescu/

  Cotidianul comunist Scanteia a publicat: “Mă prezint: comandant Traian Băsescu, reprezentantul NAVROM în Anvers” 12 ianuarie 1989

  http://stirea.wordpress.com/2009/01/04/traian-basescu-nicolae-ceausescu/

  Cotidianul comunist Scanteia a publicat sub semnatura lui Traian Basescu, in urma cu 22 de ani si jumatate, un mesaj de felicitare pentru presedintele Nicolae Ceausescu.

 15. Neagu G. Says:

  Draga Zexe, tu ne-ai prezentat un Oprea mare intelectual si mare specialist militar. Sa-ti spun eu cine a fost: un lt.maj , ofiter cu intendenta, in dec 1989, care isi facea prieteni printre cadre cu mici ciupeli la drepturile de echipament. In dec.1989 a fost in grupul de cadre MApN care a preluat bunurile gasite in locatiile fostului CC si a conducatorilor comunisti. Si se stie f. bine ca cele mai multe si valoroase bunuri nu au mai ajuns la MApn. Tot el a preluat ajutoarele primite din Occident, in dec.-ian. ’90. De aici a inceput inbogatirea lui G.O. Cat priveste aliura lui de intelectual sa se stie ca el doar citeste, nu e capabil sa scrie nimic. Si-a adunat in juru-i oameni care ii fac textele pe care le citeste. Toate titlurile lui s-au obtinut peste rand si cu pile. Nici nu putea ca in 19 ani sa ajunga de la lt.maj. la general cu doua stele, decat pe cale …Apoi in 19 ani de la terminarea facultatii (la f.f.) sa ajungi profesor universitar si doctor in stiinte. A depasit-o si pe Elena Ceausescu. Probabil , urmeaza sa devina si academician. Deci totul este minciuna, o facatura, o spoiala! Si spui, draga Oana, ca daca nu aparam unitatea, vom bulversa electoratul. Trebuie sa fii orb sa nu vezi ca este deja bulversat si ca masurile luate pana acum de guvernul Boc- Nica, deja a lovit in electoratul PSD. Nu cumva, Oana, iti pregatesti trecerea in slujba PDL si a lui Basescu? Sa crezi tu ca vei mai pupa voturi! Ne-ai amagit cu modelul bunicului tau. El a fost cu adevarat de stanga, iar tu care, dupa cum am inteles, esti si om de afaceri de succes, nu prea iti mai miroase bine stanga. Apara-i tu pe tradatori, noi nu avem nevoie de unitate cu tradatorii, care unelteau, cu multi ani in urma, impotriva stangii.

 16. Onu Ionescu Says:

  @Neagu G.,
  1.Entuziasmat de analiza GO. Sub rezerva corectitudinii!. Trebuie ca ai acces la surse informationale fara echivoc. Eu, ca umil cititor de minciuni gazetaresti,eram surprins de prietenia lui GO cu antrenorul national de fotbal (imi scapa, momentan, numele; cel care umbla blasfemiant, cu numele Bibliei in gura, asa cum un dulau hamesit de foame, tine strans ciolanul descoperit aiurea; sa nu-si piarda iluzia hranei pentru ziua respectiva ; a, mi-am amintit: Iordanescu, parca!).Spun blasfemiant, pentru ca imi repugna exagerarile. Oricum, cunoscand efortul de a scrie un text, accept fara rezerve , aprecierea ta ca „doar citeste ce i-au scris altii”.Prezicerea cu Academia, o consider virtuala!
  2.Dar, ce ai cu Oana? Subit, in contextul GO ai devenit suspicios? Eu am receptat articolul Oanei ca un apel la unitatea partidului stangii, versus abateri aberant-initiativiste(delicat, vorbind), si nicidecum pro PDL, sau pro autodemolare. Oricum, conform regulilor de bun simt ale dialogului, admit, ipotetic indoiala ta si ,ma rog Domnului, nu precum altii, ca filing-ul meu sa nu se fi inselat. Iti dai seama ce deceptie ar fi pentru mine?
  3. Cu „vei mai pupa voturi”, ai facut ca Ieremia, sau ca-n vorba cu „in fasole”.
  4.Trecand peste pct. 2 si 3, ca oameni suntem,mi-ai placut grozav; mai ales pt fricile tale de a nu o pierde pe Oana, din stanga. Te mai astept,cu comentarii pe masura! Un temator ca si Tine.

 17. zexe Says:

  Draga Neagu G., nu eu l-am prezentat pe Dl. Oprea. Asa l-am gasit pe site-ul guvernului. PSD-ul si-a prezentat candidatul asa. Coalita PD-L & PSD l-a prezentat asa. Sa fi masluit PSD-ul CV-ul ministrului sau? Tot ce este posibil, daca spuneti dumneavoastra asa.
  Acum, cand PSD-ul ii retrage sprijinul politic lui Oprea, si, mai mult, il da afara din partid din motive mai mult sau mai putin transparente, este foarte posibil sa urmeze si acele persoane din partid care l-au sprijinit pe Oprea.
  Ceea ce m-a amuzat mai mult a fost ca din explicatiile infantile ale protagonistilor acestei balbaieli PSD-iste, bineinteles, nu a lipsit numele lui Traian Basescu.
  Sa vedem cine urmeaza sa fie exmatriculat din PSD. Mitrea? Oprisan?
  Ceea ce spuneam in comentariul anterior se confirma punct cu punct, anume, PSD-ul nu este condus in mod democratic ci de un grup restrans de oameni ce reprezinta doar un „grup de interese obscure”.
  Ceea ce putem intelege din toata aceasta poveste este ca PSD-ul doreste sa supuna un serviciu de informatii care ar trebui sa fie in slujba tarii, si sa il puna sa slujeasca acelora dintre ei care au ceva de ascuns, ei sau matusile lor, ma rog.
  O zi buna!
  Zexe.

 18. ocserver Says:

  draga Oana virgula
  citesc si nu cred ce vad… pe bune, chiar crezi, sincer, onest, uitandu-te in oglinda, a zecea parte din ce ai scris in postul asta? mi-ai facut o cu totul alta impresie… nu ca sustin o tabara sau alta, cinstit iti spun, chiar ma lasa rece ce face sau ce nu face dl. oprea, mi-as dori in locul genului astuia de guvern politic o echipa de tehnocrati, de slujbasi care sa aiba constiinta faptului ca sunt pusi acolo pentru managerierea unei intreprinderi, o echipa de oameni care sa evalueze situatia si sa puna osu’ la munca in schimbul banilor pe care ii primesc de la rumanii nostri…. si inca ceva: nimic despre situatia grea prin care trecem? pe noi astia, ordinary people, doar euro-parlamentarele si prezidentialele ne preocupa?

 19. ALBERTO RODRIGUEZ Says:

  se spune ca domnul miron mitrea a fost unu dintre cei care a facilitat mariajul intre psd si pd-l iar gabriel oprea a fost candidat agreat de Basescu ,mai departe este munca analisti politici

 20. ALBERTO RODRIGUEZ Says:

  oprea a fost exclus?
  aceasta este intrebare lui Basescu si stiti dece pentru omul acest il a adus noroc cit a fost la interne a castigat alegere cea ce este mare lucru deoarece conform spuse lui stalin imortant nu este cum se voteaza si cum se enumere voturi
  IN ASTFEL DE SITUATIA VARIANTA
  care ar mai fi agreata de basescu ion Rus deoarece si cu el a castigat alegere de la primaria
  extras de pe http://www.rodrigo.ro

 21. zexe Says:

  Alberto, e posibil sa fie asa cum spui ca se spune, dar, acest fapt, atat timp cat a fost agreat la nivelul cel mai inalt al PSD, nu schimba cu nimic responsabilitatea celor care, acum, il infiereaza pe numitul Oprea. In consecinta, ca sa il acuzi pe Oprea ca face jocul partenerilor de coalitie, in conditiile in care acest parteneriat presupune o clauza de non-combat, atacul virulent la adresa acestuia, in care principala acuza care ii este adusa este ca a colaborat cu partenerii de coalitie, este edificatoare asupra adevaratelor intentii cu care PSD-ul a intrat la guvernare.
  Mai pe scurt, PSD-ul sugereaza in mod clar ca nu si-au dorit sa guverneze decat din dorinta de a-l sapa pe Traian Basescu, presedintele ales al tuturor romanilor de pretutindeni, precum si din interesul clar de impiedica lupta acestuia cu marea coruptie.
  Zexe.

 22. ALBERTO RODRIGUEZ Says:

  ZEXE s-ar putea sa spune lumea ca eu te am ridicat mingea la fileul si tu ai punctat
  eu in discutile aceste cu doi si un sfert sri mi-e frica sa ma bag ….asa ca am postat ceva mai cuminte

 23. zexe Says:

  Alberto, totul este posibil, dar, pentru linistea ta, nu voi recunoaste nimic la interogatoriu, promit.
  Zexe.

 24. ALBERTO RODRIGUEZ Says:

  zexe am dat putina tenta de unor acum propun sa revenim la probleme serioase cu care se confrunta Romania
  adevarata problema a Romaniei nu este faptul ca sa inlocuit un Ministru din cavaleria lui x cu cel din gasca lui z problema de azi a Romaniei este ca Diaconescu a fost luat de sus si cit pe aci sa fie bagat intro tomborona de gunoi va dea seama individul a patruns in studioul cu tomborona de gunoiul cu tot norocul ca nu era si dl prigoana pe acolo extras din sursa de pe http://www.rodrigo.ro

 25. ALBERTO RODRIGUEZ Says:

  dupa numarul de comentariul se vede ca a creascut numarul de vizitatori si find ca am un meritul in acest proces intrucit de fiecare data postez celele mai multe comentari si care surprinde si prin stilul de a scrie precum Paulo Coelho cer ca in contrapartida in comentariul urmatorul care a fost extras de pe http://www.rodrigo.ro sa trimit un mesajul catre doamna elenei udra nu de alta dar ne a exasperat cu prioritatile turismului ba este apele interioare in care sa scaldeze in imaginatie turistului ,ba ecumenic sau balnear

 26. ALBERTO RODRIGUEZ Says:

  ATENTIE DOAMNA MINISTRU ADVERSARI DVS POLITICI
  abia asteapta sa va taxeze daca veti mai continua sa prezentati prioritati de gen turismul Ecumenic si Balnear o sa spuna lumea ca inca nici nu ati aranjat biroul ca deja sunteti trombeta electorala a lui dl Basescu .Si aceasta se va intempla deoarece pana acum in materia de turismul ati spus numai lucrurile care trebuia sa suna bine la orechi pensionarilor ,dar care nu au nici o treaba cu fundamente economice al turismul Romanesc La cum este infrastructura in Romania si la cit de mizerabil se prezinta majoritate locatie turistice din regiune
  DACA VORBIM DE TURISMUL ECUMENIC IN MONETUL IN CARE PRIMITI TURISTUL DE LA AEROPORT
  Si il transportati prin drumurile din Romania pe o durat de trei pana la 5 ore pana la zona ecumenica ,cand ajungeti acolo va trebuie sa aveti un preot care sa fie gata pentru a oficializa slujba de mormantare a turistului
  Extras de pe site-ul http://www.rodrigo.ro

 27. ALBERTO RODRIGUEZ Says:

  va urma dar pana atunci daca doriti puteti citi material integral pe site-ul http://www.rodrigo.ro

 28. oananiculescumizil Says:

  Ocserver, cred ceea ce scriu, altfel de ce as face-o?! Nu-mi mai fa procese de intentie, te rog.

  Celorlalti:
  Sunt o femeie politica de stanga, membra PSD, imi asum ideologia partidului si ii respect statutul. Asta nu ma obliga sa nu am simpatii si antipatii, opinii diferite dar, cel mai important este ca voi lupta, voi milita pentru un PSD unit, solidar.

  ONM


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: