La Multi Ani!

La Multi Ani, Georgeta, Gherghina, Geta, Gheorghe, George, Gigi, tuturor celor care purtati numele Sfantului Gheorghe cel viteaz! Sa aveti o zi fericita si o viata plina de bucurii, sanatate, noroc, putere de munca si curaj in fata greutatilor, precum a avut Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de biruinta, in fata balaurului!
Fie ca aceasta primavara sa va redea speranta in mai bine, voua si celor dragi voua!

Photobucket

3 răspunsuri to “La Multi Ani!”

 1. anca Says:

  ca un smecher ce sunt!!!
  pt ca sunt un cetatean al sectorului in care v-am votat v-as invita in Str Inginer Teodoru, sa observati cum zac mormanele de mizerie, incepand chiar de la intrarea pe strada, in fata Academiei Tehnice Militare si pana in capatul strazii, sa observati cum cei care au schimbat bordurile ce au lasat in urma lor. si unde mai pui, ca noi „cetateni civilizati” am luat mizeriile pe care le mai aveam prin curte si le-am trantit tot peste aceste mormane mari, caci de unde sunt atatea incap si ale mele, ca doar nu ma deranjeaza. si ghici ce s-a intamplat? copiii nu se pot juca acolo, desi strada ar permite acest lucru, niste „cetateni educati” si-au parcat microbuzele transformand drumul public, o strada intr-un cartier cu case, dragut si coket, intr-un parc de masini si spalatorie auto, caci weekend de weekend spala aceste microbuze pline de noxe, pe strada, fara jena, fara bun-simt sau spirit civic. Ba mai mult, ca sa fie si mai smecheri de cartier, acesti cetateni s-au erijat si in „proprietari de strazi”, adica „pe aici nu se trece!!” am parcat pe mijlocul strazii ca asa vreau eu si ca sunt pe drumul public din fata casei mele si tu copil, om mare, politist sau angajat al Primariei nu ai ce cauta! ca asa vreau eu, cetateanul smecher !!!!
  si ca tabloul sa fie complet, acelasi cetatean smecher, si vecin, creste pui, rate, gaste, porumbei! intr-un spatiu de 100mp, printre cutii de carton, ladite de plastic, lemne, si muuulte acareturi, in mijlocul Bucurestiului- in spatele Academiei Militare, la 300 m de Casa Poporului cresc oratanii. si asta nu ar fi nimic, animalele si pasarile sunt un dar de la dzeu, dar cand nu faci curat este criminal. Pute, mai ales vara, de nu poti trai in minunata ta curte si risti sa te imbolnavesti de hepatita, ca un bun si educat cetatean.
  so, ce ne facem, noi ceilalti care mai avem putina decenta, bun smt si nu vrem sa fim smecheri? caci autoritatile sunt neputincioase; vin si pleaca impacati cu ideea ca nu putem face nimic si incearca sa te convinga si pe tine: nu se poate, cei de la primarie nu fac nimic ca nu sunt oameni capabili acolo.
  so, stimata dna deputat, daca curiozitatea, simtul civic si responsabilitatea va dau ghes sa dati buzna peste noi, doar de curiozitate sa constatati, parca am mai avea niste sperante, altminteri…o alta zi, un alt om, aceeasi neputinta! aici, azi, in Europa!

 2. Ovidiu Says:

  D-na Mizil,
  vedeti blogul meu si a lui Iliescu a ajuns la CATAVENCU


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: