Felicitari, Marian Dragulescu!

Sportul de performanta ne-a mai adus astazi o mare bucurie: medalia de aur a lui Marian Dragulescu la Campionatele Mondiale de gimnastica. Sportivul nostru s-a clasat pe locul I la proba de sarituri, o performanta demna de tot respectul si de toata admiratia. Ii transmit cele mai calduroase felicitari si ii urez sa aiba cat mai multe reusite de acest fel in sportul mondial! Il admir sincer, mai ales pentru ca reusita lui s-a bazat exclusiv pe propriile forte, pe munca si disciplina sa si pe colegii si antrenorii care au lucrat alaturi de el.
Din pacate pentru acesti oameni extraordinari, statul roman, prin politica pe care o duce, a uitat sa mai aprecieze si sa-si mai respecte valorile. Iata, insa ca, in ciuda conditiilor de munca infernale, a unei implicari aproape inexistente a statului in sportul romanesc de performanta, mai sunt oameni care doresc sa reprezinte aceasta tara. Pentru ei ar trebui sa ne mobilizam, sa-i ajutam si sa-i apreciem la adevarata lor valoare! Pentru ca reusita lor este mandria noastra, a tuturor.

5 răspunsuri to “Felicitari, Marian Dragulescu!”

 1. loredana Says:

  Felicitari,Marian Dragulescu este unul din oamenii care a demonstrat ca Romania poate fi pe primul loc…chiar daca situatia politica e atat de tumultoasa.Bv lui!

 2. mihaella1 Says:

  Felicitari sportivilor romani, au demonstrat ca gimnastica romaneasca este una de top. Oana dupa cum mentionai, statul a uitat sa-si aprecieze valorile, nu numai in domeniul sportiv si in alte domenii. O zi frumoasa iti doresc! Cu stima, Mihaela.

  P.S. http://www.youtube.com/watch?v=6BUSfsO-_Fw

 3. Stefan RADOVEANU Says:

  Oana,

  Te asteptam cum ati promis, a venit momentul.

  Bonne soirée

 4. oana niculescu mizil Says:

  Mihaella1, intr-adevar am afirmat ca statul a uitat sa-si aprecieze valorile si nu numai pe cele sportive, asa cum spui si tu. Dar sunt increzatoare si consider ca exista printre noi oameni dispusi sa se mobilizeze si sa conduca la o schimbare. Iti urez sa ai un sfarsit de saptamana placut!

  Stefan Radoveanu, in curand o sa anunt pasii pe care ii voi urma in cadrul partidului si in cariera mea politica. Prefer deocamdata sa pastrez suspansul, dar sper ca veti fi multumiti de activitatea mea toti cei care ma sustineti.

 5. radu gheorghe Says:

  Va rugam in numele locuitorilor din Intrarea Cascioarele Sector 5, sa interveniti la d-nul primar Marian Vanghelie pt a ni se introduce apa curenta si canalizare stradala deoarece in zona singura strada care a fost omisa este strada noastra.
  La intalnirea alegerilor parlamentare cu dumneavoastra a consilierilor obstesti din sectorul 5 ne-ati promis ca ne ajutati in acest sens.
  Avand in vedere influenta dumneavoastra, va rugam sa ne ajutati in acest sens sa scapam de dezastruasa situatie in care ne aflam.
  Va multumim.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: