Mircea Geoana a fost la Calarasi

Vizita presedintelui Geoana de joi, la Oltenita, in judetul Calarasi, i-a bucurat foarte mult pe locuitorii acestui oras. Activitatile din Calarasi au constat in participarea la un Forum pe probleme forestiere unde au fost discutate problemele fondului forestier in aceasta zona si au fost propuse solutii pentru imbunatatirea situatiilor existente. Mircea Geoana si-a continuat vizita prin participarea, in Calarasi, la un miting al social-democratilor organizat pentru sustinerea candidaturii sale la alegerile prezidentiale, apoi au avut loc vizite la fabrica Aldis, intreprindere care reprezinta un mare proiect agroalimentar din zona, la fabrica de confectii Eliza Compimpex unde a luat parte la discutii constructive cu angajatii si la o ferma zootehnica din zona.
Cum din nicio activitate de campanie nu lipsesc momentele care te marcheaza in mod deosebit, de data aceasta am avut parte de un moment cu totul special care m-a frapat si m-a facut sa inteleg inca o data cat de importante sunt valorile morale ale unei personalitati publice. Pe parcursul vizitei in Calarasi, presedintele Geoana a avut mai multe momente in care s-a aflat in mijlocul oamenilor si a discutat cu ei fata in fata in cadrul opririlor care au avut loc in comunele Dorobantiu si Gradistea. Aici o batranica s-a apropiat de candidatul nostru si i-a spus: “Maica, ai grija sa nu te fure falsificatorii astia!”. Profund impresionata de acest gest simplu al unui om care arata ca îi pasa, dincolo de realitatile grele de zi cu zi, de valorile si principiile morale ale politicienilor romani, ma bucur ca romanii vad in Mircea Geoana o alternativa cinstita si morala pentru Presedintia Romaniei.

2 răspunsuri to “Mircea Geoana a fost la Calarasi”

  1. Daniel Paun Says:

    cinstea asta imi miroase mai degraba a „onoare” mafiota: geoana, iliescu, nastase, mazare, vanghelie, oprisan, patriciu etc, sunt mult prea multi pentru ai descrie, reprezinta mafia de pe meleagurile romanesti.

  2. oana niculescu mizil Says:

    Daniel Paun, consider ca altele sunt numele care reprezinta mafia din Romania. Tu nu ai amintit niciunul dintre aceste nume. Nu o sa intru in jocul de a incepe sa enumar cateva dintre numele grele ale mafiei romanesti care au legatura cu o totul alta tabara politica. Iti spun doar ca este vizibil pentru oricine ca Basescu si gasca lui sunt cei care sunt foarte aproape de conceptul de mafie. Acesti oameni lucreaza din umbra si se folosesc de functiile lor pentru a distruge statul roman. Aceasta este de fapt mafia de pe meleagurile romanesti.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: