Daniel Constantin, Presedintele Partidului Conservator

Astazi a fost o zi importanta pentru Partidul Conservator, dar si mai importanta pentru Daniel Constantin, de astazi noul presedinte al partidului. El a obtinut 975 de voturi fata de 398 ale contracanidatului sau, Petru Margineanu.

Daniel Constantin a fost presedinte al ligii Studentilor din Universitatea de stiinte Agronomice. A fost unul dintre liderii miscarii studentesti din Romania. A fost cel mai tanar consilier din Ministerul Agriculturii, imediat dupa terminarea universitatii. A coordonat apoi echipa romana de euroconsilieri care a negociat cu Uniunea Europeana masurile pentru functionarea Politicii Agricole Comune. Ultima functie ocupata a fost cea de director general al Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura.

Daniel, Felicitari pentru victoria de astazi, dar, mai ales, pentru recunosterea ta ca fiind cel mai competent pentru a fi in fruntea Partidului Consevator! Meriti sa te afli aici si sa-i reprezinti cu onoare pe colegii tai din tara intreaga! Ma bucur pentru tine, iti tin pumnii si sunt alaturi de tine in tot ce vei intreprinde pentru binele romanilor!

Reclame

Un răspuns to “Daniel Constantin, Presedintele Partidului Conservator”

  1. miruna Says:

    DOMNUL Daniel este un adevarat luptator care a stiut intotdeauna ce a vrut.. si a obtinut. Nu ma mira victoria dumnealui de la sefia Partidului Conservator si nu ma va mira nici cand va candida la presedintie peste 4 ani. Multa bafta!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: