„Un Deputat de Stanga Pentru o Lume Dreapta” – Arena Magazine Calarasi

articole,oana niculescu mizil,arena calarasi,PSD

articole,oana niculescu mizil,arena calarasi,PSD

articol preluat din „Arena Magazine” (arenamedia.ro)

Reclame

16 răspunsuri to “„Un Deputat de Stanga Pentru o Lume Dreapta” – Arena Magazine Calarasi”

 1. Bibliotecaru Says:

  De ce 54% femei nu pot alege măcar 25% femei în conducerea politică românească?

 2. Crina Andrei Says:

  Păi, de ce să fie altele mai cu moţ ? Oana Mizil este un exemplu pentru PSD. Un exemplu demn de urmat. Cade greu, recunoasterea. Oana, suntem alături de tine. Cu ocazia zilei de 8 Martie, îţi doresc un an plin de succese. La mulţi ani !

 3. Mara Călinescu Says:

  Moţul acela s-a clădit cu trudă, loialitate, consecvenţă. Câte femei au această tărie de caracter ? Oana Mizil are un suflet mare, îi pasă şi de binele cetăţeanului. Vrea să trăiască într-o ţară cu adevărat social democrată. Se gândeşte la viitorul copiilor, la viitorul acestei ţări prizonieră deja a statelor puternice. La multi ani, Oana. O femeie, la conducerea PSD Călăraşi ar însemna victoria adevărului în ce priveşte rolul femeii în societatea modernă. Mă tem că pesedii care s-au învăţat să înfulece ciolanul, nu vor înţelege nimic din eforturile Oanei. Ar fi păcat.

 4. Mihnea Georgescu Says:

  La Mulţi Ani cu ocazia zilei de 8 Martie!

  Mult succes la Călăraşi dar şi în proiectul personal din acest an! 😉

 5. Ovidiu Says:

  http://stirea.wordpress.com/2010/03/07/ekstra-bladet-dk-bucuresti-orasul-unde-nici-paduchii-nu-supravietuiesc-romania-este-cenusareasa-europei/

  „O sinteză a articolelor din presa occidentală a ultimilor ani, referitoare la România, ar arăta cam aşa: România este Cenuşăreasa Europei, dar o Cenuşăreasă leneşă şi psihopată, căreia nu-i place curăţenia, se zbate la limita sărăciei, dar se îmbulzeşte în mallurile care se construiesc pe bandă rulantă, îi place să jefuiască, să violeze, să ucidă… „

 6. mihaella1 Says:

  La multi ani Oana! O Primavara frumoasa iti doresc!!

 7. Nicoleta Bratu Says:

  La multi ani, Oana. Esti o adevărata lady pentru judetul nostru. Sa fii iubita, sanatoasa, si invingatoare. Cu drag, Nicoleta.

 8. Cazangiu Viorel Says:

  Oana, la multi ani ! Pentru mine esti un simbol al femeii moderne. Tineretea ta este un atuu si tinerii din judetul nostru vor veni alaturi de tine. PSD Calarasi nu este o organizatie usor de condus. Te vei confrunta cu rautatea avangardistilor. dar te vom sustine noi, tinerii, care apreciem truda si bunele tale intentii. Cu ocazia zilei femeii, iti doresc sa ai curaj, sa fii temerara. La multi ani. Si o dedicatie muzicala. Cu respect. Viorel.

 9. Revizorul tehnic Says:

  Tâlcul vizitei din 09 -11 martie 2010

  Nava „Prăbuşirea României” acostează în portul Nagasaki, semnalizând prin bubuituri de tun, simulate din fund de însuşi căpitanul Băşescu, însoţit de doamna Maria ce-şi protejează nasul în cleştele degetelor dreptei. Amândoi sunt răvăşiţi de proxima întânlire cu Cio-Cio-Leana şi micuţul Boc-san pe care-l vor lua de lângă mamă cu acceptul acesteia.
  Împăratul Jponiei pune capăt bigamiei căpitanului, prin încuvinţare, în timp ce Cio-Cio-Leana citeşte inscripţia de pe cuţitul de bucătărie : „ cine nu poate trăi cu cinste trebuie să moară cu cinste”, pe care îl înfige cu sete în inima ( de aur, dar de 8 Martie, aninată-n suport ).
  Cortina cade, în timp ce pulimea speră într-o minune pe drumul de întoarcere, până nu-l schimbă pe Gioană-Preşedinte interimar, la nevoie !

 10. Genţiana Marcu Says:

  La mulţi ani, Oana ! Am 22 ani şi doresc să intru şi eu în politică. pur şi simplu, entuziasmul tău este molipsitor. În condiţiile actuale, e nevoie de forţe proaspete, imaginea PSD Călăraşi este destul de şifonată. Sunt emoţionată pentru că am această ocazie să mă adresez. La mulţi ani, femeie curajoasă. Te voi urma.

 11. george safir Says:

  cu simpatie, respect si multa consideratie, va urez, stimata Oana Mizil, LA MULTI ANI, si un 8 Martie aducator de reusite. campanie cu victorie.

 12. Madalina Cupcea Says:

  O primavară însorită, unei tinere căreia îi doresc o carieră politică de succes. La mulţi ani, şi un martie cu realizări pentru binele nostru.

 13. Corina Stanciu Says:

  Flori si muzica pentru printesa judetului Calarasi. la multi ani, petrecere frumoasa si mult succes in alegeri, Oana.

 14. Of RT Says:

  Juristic-parc

  Vizitând Parlamentul României în 22.02.2010 , Şoimii Patriei l-au felicitat pe domnul Victor Ponta pentru victoria repurtată, unul dintre ei întrebându-l :
  – Excelenţă, dv. sunteţi cu dreptul, nu ?
  – Da, sunt licenţiat.
  – Atunci ce cătaţi la stânga ?
  – Ale tinereţii valuri… Parşivilor !

 15. aurelvainer Says:

  FELICITARI OANA,Daca vrei sa ai succes lupta alaturi de Biserica Ortodoxa impotriva avortului si contraceptiei hormonale. Asa in politica,numai cu ajutorul lui Dumnezeu,vei face istorie,si va ramane in urma ta adevarul,dreptatea,iubirea de neam si salvarea bebelusilor.

  Felicitari pentru ce ai reusit pana acuma.Doamne ajuta!

 16. oana niculescu mizil Says:

  Doamnelor, Domnilor, din suflet va multumesc pentru aprecieri si urarile de 8 martie! Le intorc si eu doamnelor, cu mare drag!

  @Bibliotecarul, nu vreau sa fiu acuzata de insensibilitate, dar, in opinia mea, in politica, o astfel de abordare este discriminatorie. In politica, ca si in viata, poti fi mai bun sau mai putin bun.

  @Ovidiu, am colindat Occidentul si stiu ca si acolo ajung deformate „vestile” din tara, asa cum si in tara ajung deformate „vestile” din Occident.

  @ofRT, sunt convinsa ca si lui Victor Ponta, un barbat cu simtul umorului, i s-ar parea dragut acest banc politic.

  @Revizorul tehnic, ai talent scenaristic. Sunt curioasa cine ar putea juca in filmul asta.

  @aurelvainer, sunt crestina practicanta si imi doresc foarte mult sa am un copil. Fireste ca femeile vor hotari ce este mai bine pentru ele. Daca nu isi doresc copii, exista metode contraceptive care nu fac rau nimanui.

  Inca o data multumiri si
  o seara buna!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: