Comunicat de Presa – Organizatia PSD Calarasi intinereste!

 Organizatia PSD Calarasi intinereste!

70 de oameni s-au inscris in PSD Calarasi in ultimele doua saptamani. Sunt foarte mandra de interesul pe care calarasenii il arata partidului din care fac parte. Le recomand si altora sa vina alaturi de noi, sa intarim Partidul Social Democrat, sa consolidam opozitia, sa cautam impreuna solutii pentru iesirea Romaniei din criza, pentru o viata mai buna pentru noi si pentru copiii nostri.

Ii felicit pe membrii organizatiei PSD Calarasi, de la tineri pana la pensionari,  pentru felul in care s-au mobilizat si mai ales pe presedintele PSD, Victor Ponta pentru curajul cu care a deschis, la propriu, portile Partidului, pentru noi membri. 

 Va reamintesc declaratia pe care d-l presedinte Ponta a facut-o la lansarea acestei actiuni: “Toţi cei care se vor înscrie în perioada următoare vor avea recomandarea mea de a intra în partid şi sunt foarte bucuros că deja există foarte mulţi oameni, în special tineri, dar nu numai tineri, care vor să ni se alăture”.

Inscrierea in PSD se poate face acum si online, urmand linkul http://www.psd.ro/inscrie-te.php.

Deputat Oana Niculescu-Mizil

Comunicat de Presa preluat de stilfm.eu,  

echipa ONM

Reclame

8 răspunsuri to “Comunicat de Presa – Organizatia PSD Calarasi intinereste!”

 1. Corina Stan Says:

  sa speram ca tinerii vor intelege mesajele dvs. si ale d/lui Ponta si vor face un efort, pentru a reface, in primul rand, imaginea cam terfelita a PSD Calarasi. succes, d/na Oana Mizil.

 2. Radu Cercel Says:

  practic, intreaga activitate a PSD Calarasi trebuie luata de la 0, in urma compromisurilor seniorilor pesedisti. o votez pe Oana, pentru conducerea psd Calarasi. Oana este un exemplu pentru PSD si pentru toti politicienii romani. Asa mica cum o vedeti ea, este un suflet mare.

 3. Cazacu Daniel Says:

  va fi o lupta grea, d-na Oana Mizil. vulpoii pesedisti, invatati sa roada ciolanul, nu vor renunta cu usurinta la fotoliile in care s-au inscaunat. dar si eu si prietenii mei vom vota ptr. dvs. tinerii vor schimba Romania. ei sunt sansa noastra, a tuturor romanilor. cu stima. Daniel.

 4. Sorina Mateescu Says:

  Admiratie sincera pentru Oana Mizil. Avem nevoie de opozitie credibila, ceea ce se intampla acum in tara noastra este inadmisibil. Desi sunteti atacata de cei care au incalcat legea sfidand drepturile cetateanului, sa speram ca Oana Mizil va reusi sa redreseze echilibrul de care are nevoie psd Calarasi.

 5. Margareta Iancu Says:

  „sa intarim Partidul Social Democrat, sa consolidam opozitia, sa cautam impreuna solutii pentru iesirea Romaniei din criza, pentru o viata mai buna pentru noi si pentru copiii nostri.”
  Sa va ajute Dumnezeu, d-na Oana Mizil. in sfarsit, se mai gandeste cineva si la copiii nostri.

 6. Stancescu Adelina Says:

  Oana si-a dovedit strategia, este un om de echipa si pesedistii ar trebui sa ia exemplu de la ea. Mizeaza totul pe spiritul de echipa. Si cred ca acesta este, in primul rand, motivul pentru care cei de la centru au incredere in ea si nu intamplator au trimis-o la Calarasi, unde, dupa cum stim, organizatia era varza. Vinovat, cine altul decat Taracila, care se crede pe mosia lui si a facut praf organizatia de partid.

 7. ZARA Says:

  Oana draga, am impresia ca acesti oameni nu s-au inscris de dragul partidului ci mai degraba din simpatie pentru tine ca persoana, motiv pentru care te felicit.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: