Mile Carpenisan, un om „mai mare decat viata”

La 34 de ani poti spune ca stii ce ai de facut in viata. Am aceeasi varsta ca si Mile Carpenisan si spun cu toata convingerea ca mi-am croit un drum pe care voi merge pana la capat. Stiu ce am de facut, pentru cine, si invat mereu cum trebuie sa procedez pentru a reusi ce mi-am propus. Este, poate, cea mai ofertanta varsta aceasta, timpul unor experiente pozitive reale si al energiei de a le repeta.

La 34 de ani Mile Carpenisan s-a stins. S-a topit precum „un om de zapada” in soarele primaverii. A plecat dintre noi pentru cea mai importanta transmisie, poate pentru cel mai important „live” al sau. Mile Carpenisan a fost un exemplu de tinerete, entuziasm si profesionalism dar, mai ales, de altruism. A respectat meseria de jurnalist (una dintre cele mai frumoase dar si una dintre cele mai grele profesii) transmitand pentru telespectatori romani, din marile teatre de razboi ale lumii, fara teama, cu zambetul pe buze. Sarbul Mile Carpenisan a fost un roman adevarat!

Drum Bun, Mile!


*
„Mile Carpenisan era mai mare decat viata”

Reclame

4 răspunsuri to “Mile Carpenisan, un om „mai mare decat viata””

  1. jurnalist Says:

    pacat…

  2. Cryss Says:

    Dumnezeu sa il ierte. Am mai pierdut un om de valoare.

  3. A. Daniela Says:

    Un OM in adevaratul sens al cuvantului, un suflet bun care merita sa fie respectat si decorat cat a fost in viata , nu dupa ce a ajuns in RAI, felicitari Oana pt ca ai incercat sa-l ajuti, RUSINE presedintelui TRAIAN BASESCU pt ca .. in 2005 spunea ca dezinformeaza poporul ..iar acum il decoreaza…. numai cand ma gandesc la acest lucru..ma simt rusinata pt ca avem un asemenea presedinte…. off oare cand vom invata sa dam respectul cuvenit celor cre il merita…dar mai ales sa dam acest respect cat inca sunt in viata si se pot bucura de el… DUMNEZEU SA_L ODIHNEASCA IN PACE…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: