„Nu am modificat nicio lista, au cazut ei intr-o capcana” – Obiectiv Online

Oana Niculescu Mizil: „Nu am modificat nicio listă, au căzut ei într-o capcană”

„Săptămâna trecută ar fi trebuit să aibă loc o conferinţă de presă comună la care să participe Oana Niculescu Mizil şi Valentin Decluescu şi în care să se anunţe faptul că Deculescu s-a retras din cursă, în favoarea Oanei Mizil. În locul acesteia a avut loc o altă conferinţă, o zi mai târziu, în care Deculescu a anunţat exact contrariul. Acesta a spus că nu se mai retrage pentru că echipa Oanei Mizil nu a respectat înţelegerea, modificând lista cu persoanele propuse pentru Biroul Politic. Cei care fac parte din echipa Oanei Niculescu Mizil au negat că ar fi încălcat înţelegerea, spunând că motivul răzgândirii lui Deculescu l-ar constitui anumite presiuni exercitate de către unii membrii cu ştate mai vechi, Liviu Vârtejanu, Doru Ioan Tărăcilă, etc. Oana Niculescu Mizil a declarat pentru Obiectiv că a rămas surprinsă de decizia lui Valentin Deculescu. „Sunt dezamăgită de decizia luată şi surprinsă în acelaşi timp pentru că eu am crezut că ne-am înţeles. Noi nu am modificat nicio listă, nu a încercat nimeni să încalce înţelegerea. Am încercat în acea zi (n.r. marţi, înainte de conferinţa lui Deculescu) să vorbesc cu Vali dar nu mi-a răspuns la telefon. Îmi pare rău pentru că eu cred că el a fost înfluenţat, asupra lui s-au făcut presiuni şi a căzut într-o capcană. Acuzaţia cu modificarea listei nu a fost decât un pretext”, a afirmat Oana Niculescu Mizil. Cu toate astea, deputata PSD admite că este dispusă oricând să aibă o nouă întâlnire cu echipa lui Deculescu, pentru a găsi o nouă posibilitate de colaborare. „Eu nu mi-am schimbat părerea despre Vali Deculescu, îl consider în continuare prieten, am colaborat foarte bine în campanie şi mi-aş dori să putem colabora şi în viitor. Nu îmi doresc decât ca această organizaţie să revină printre cele mai bune din ţară, să intre în rândul organizaţiilor serioase”, a mai spus candidatul pentru funcţia de preşedinte al PSD, Oana Niculescu Mizil.”

Marius LotreaObiectiv Online

Articol publicat în Numărul 88 | 7 mai 2010 | din

Anunțuri

2 răspunsuri to “„Nu am modificat nicio lista, au cazut ei intr-o capcana” – Obiectiv Online”

 1. MARIUS Says:

  CASTIGURI ONLINE GARANTATE SI LEGALE
  Vrei sa castigi bani usor stand degeaba?Eu am facut niste bani si sunt multumit de aceasta metoda deoarece si mie mi-a fost spusa tot de cinevacare la randul sau a castigat bani prin intermediul acestui mod.Nu este nici o gluma, crede-ma! Depinde numai de tine daca vrei sa citesti pagina asta sau nu, eu nu pot spune decat ca 10 minute de citit iti pot schimba viata(si portofelul), depinde numai de tine „POTI FACE BANI USOR SI REPEDE”…crede-ma, am incercat toate metodele posibile (si legale).Aceasta este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale.Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal.Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la finalul textului.Eram sceptic totusi…In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator cu acesta in care spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie de numai 6 RON. Imediat m-am gandit „chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie
  1. „. Dar, curios fiind, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 1 RON la fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol. Apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet sau prin mail la cat mai multe adrese. Pur si simplu! Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 6 RON si 6 timbre? Cum este si normal, la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca intr-adevar e legal! Deci am facut infima investitie de 6 RON. Surpriza!…Ghiciti ce sa petrecut!!!..Intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala.Eram uimit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 37 RON. La sfarsitul celei de-a doua aveam 109 RON. In a treia saptamana stransesem 2547 RON! Si banii continuau sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 6 RON si cele 6 timbre (Am cheltuit mult mai mult jucand la loto si la bingo!).
  Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana. Cum?
  Pasul 1: Iei 6 coli de hartie si scri pe fiecare din ele:”M-AM ADAUGAT LA LISTA TA”, astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate de forum-uri, apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic).
  Acum iei 6 bacnote si le pui CATE UNA in FIECARE din cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui fiecare coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forum-uri!), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bacnota de 1 RON. Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese:
  1)Timu Alin, Str. Garii nr. 1, Bl. 8, Sc. B, Ap. 9, Cod 725100 Campulung Moldovenesc, Jud. Suceava
  2)Mihai Adrian, Str. Deltei nr.1, Bl. 14, Sc. C, Ap. 55, Cod 100499 Ploiesti, Jud Prahova 4
  3)Ionela Constantin, Str. Aleea Soarelui nr.16, Bl. G2, Sc. 2, Ap. 38, Jud. Braila, Cod 810229 Braila
  4) Patrascu Alin Ionut, str. Stefan cel Mare,bl. A4, sc.B,ap.20, Judetul Arges, Cod 115300 Curtea de Arges.
  5) Gherilovici Andrei, Str. Orly 71, bl. R8, sc. 2, ap.6,Judetul Mehedinti, cod 1500, Drobeta Turnu Severin
  6) Tudor Catalin,.comuna Jamu Mare judetul Timis, nr 267 cod pstal 307230

  Pasul 2: Acum tai din lista pe nr. 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4, etc…).
  Astfel numarul 6 devine liber: completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECAT CEA DE-A 6-a, vei primi cu multi mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza.Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri te excluzi singur din circuit semanand neincrederea.
  Pasul 3: Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original.
  Acum publica anuntul la cat mai multe forum-uri/newsgroup-uri (sunt o groaza).200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga! Nu e nevoie sa scri din nou tot acest articol; poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria calculatorului, apoi inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 6-a si apoi salvezi fisierul cu extensia .txt.
  Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri,de chat, de discutii) romanesti bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul.
  Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru ca acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri GATA!
  Felicitari…
  Nu ar trebui sa iti ia mai mult ge 30 de secunde pentru fiecare newsgroup!TINE MINTE: MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI BANI!
  TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIM DE 200!
  Calcule…Vei incepe sa primesti bani in cutia pstala in cateva zile!
  Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi.
  De ce? Din cele minim 200 de publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un exemplu foarte-foarte mic).Deci am castigat 5 vRON cu numele meu pe pozitia a 6-a. Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de articole cu numele meu pe pozitia a 5-a si primesc si eu cate 5 RON. Eu primesc astfel 5x5x1 RON=25 RON.
  Continuand exemplul cu acest numar mic (5) de persoane care raspund la articol, castig 125 RON cu numele meu pe pozitia a 4-a, 625 RON cu numele meu pe a 3-a, 3125 RON pe pozitia a 2-a si…DA! 15625 RON cu numele meu pe pozitia intai.UIMITOR! Daca fiecare participant publica articolul de MINIM 200 de ori! Si totul cu o investitie initiala de 6 RON si 6 timbre.
  Cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura: iei ultima varianta a articolului si trimiti cate 1 RON la adresele care se afla in lista, purtandu-ti numele pe pozitia a 6-a. Acum publici articoluldin nou in MINIM 200 de ori. Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe internet si citesc aceste articole ASA CUM CITESTI TU ACUM !!
  Asa ca iti poti permite 6 RON sa vezi daca merge cu adevarat? Cred ca da…Unii au spus /”dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban?”/ Ce sanse sunt sa se intample asta cand zilnic se alatura 20-50.000 se useri noi la Internet dintre care foarte nulti citesc astfel de anunturi si sunt dispusi sa incerce?
  JUCATI CINSTIT SI CORECT SI ADRESA TA VA AJUNGE PE MII DE FORUM-URI, ASTFEL VEI PRIMI MII DE PLICURI.IN FIECARE ZI INTRA SUTE SAU MII DE OAMENI PE FORUM!VETI AVEA NUMAI DE CASTIGAT!!! JOCUL SE BAZEAZAPE O BINECUNOSCUTA LEGE DIN ECONOMIE SI ANUME LEGEA MULTIPLICARII PE CARE CRED CA O POTI INTELEGE. CRED CA MARILE MAGAZINE SE IMBOGATESC PT CA TU AI CUMPARAT O STICLA DE VIN? NU…SE CUMPARA INDUSTRIAL…DECI DACA JOCI CORECT SI TRIMITI PLICURI ADRESA TA VA APAREA PE MULT MAI MULTE SITE-URI SI VEI PRIMI CU MUUULT MAI MULTI BANI! BAFTA!!!!!!!!!! p.s. foarte important: o sa intanlesti oameni care nu sunt de acord cu asta si care nu au curaj sa incerce sa se imbogateasca inteligent. Acestia se multumesc doar sa injure (MAI MULT NU POT), Trebuie doar sa-i ignori asa cum fac eu, joaca si o sa vezi cum plicurile incep sa soseasca. Daca ai incredere si perseverezi o sa-mi multumesti…cat pentru cei care nu joaca…va raciti gura degeaba, eu primesc zeci de plicuri cu bani si o sa continui sa joc…
  BAFTA!!
  0


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: