Va Multumesc Pentru Votul de Incredere!

Va multumesc tuturor celor care mi-ati acordat votul vostru de incredere pentru presedintia PSD Calarasi, chiar daca numai intr-un sondaj de opinie, pe publicatia on-line „Observator de Calarasi”!(http://www.observatorcl.info/)

Promit sa nu va dezamagesc!

sondaje,PSD,Calarasi,oana niculescu mizil,oana mizil,valentin deculescu,doru ioan taracila

8 răspunsuri to “Va Multumesc Pentru Votul de Incredere!”

  1. Cryss Says:

    Da, da… Arata-ne sondaje reale nu comandate. Dar e bine ca macar ne distrezi.

  2. petrescu din lehliu Says:

    mai cris, Observatorul nu e al Oanei Mizil. e un ziar din Calarasi si, din cate stiu, unul care e de partea contracandidatilor, asa ca distreaza-te mai repede, ca nu vei rade la urma… 🙂

  3. Cryss Says:

    @ petrescu din lehliu
    mai, stii care este problema? Acel sondaj este o prostie, de exemplu eu am votat de vr-o 8 ori de pe un singur calculator.
    A… si inca ceva: am observat de la un timp ca cine rade si se distreaza tot timpul, la urma rade si se distreaza mai bine. Deci sintagma „cine rade la urma rade mai bine” este total gresita!!

  4. Razvan Says:

    Cryss, chiar daca acest sondaj ar fi o prostie, sa zicem ca asa este, o prostie, o porcarie sau cum vrei tu sa-i spui, Oana Niculescu Mizil este atat de apreciata si iubita in Calarasi – si in randul celor care nu au nici o treaba cu politica/ si in randul partidului, incat, crede-ma, va invinge in aceasta batalie la o distanta mult mai mare de procente. Tu ai dreptate, normal ca sondajul asta l-a umflat pe Taracila – care, din punctul meu de vedere, nu trece de 15%. Si acesti 15% sunt cei pe care i-a mintit de-a lungul timpului…

  5. Manole Says:

    Nu stiu cine e Cryss si ce vrea el sa demonstreze, dar, dupa parerea mea, se plimba degeaba pe aici. Fireste ca nu poti sa votezi de mai multe ori de la acelasi calculator, iar individul asta minte de ingheata apele. Tine-o tot asa, Oana, esti foarte tare!

  6. Florin Muresan Says:

    Si noi iti multumim pentru tot ce faci pentru noi si pentru orasul nostru, Oana. Cred ca deja te-ai adaptat aici. Oricum, de cand ai venit lucrurile au inceput sa se schimbe in bine. As vrea sa te vad candidand la primarie…

  7. Remus Says:

    Cryss, plimba ursul, tataie. Este clar ca esti pus sa faci asta. Esti si platit? Cat iti dau patronii ca sa spui prostiile astea? Da-ne un raspuns. Vad ca sunt multi calaraseni care lasa insemne la Oana. Bravo, este un lucru bun. Felicitari!


Lasă un comentariu