Comunicat de Presa – PSD castiga numai in Echipa!

Comunicat de Presa

PSD castiga numai in Echipa!

Conferinta Judeteana PSD Calarasi de ieri, 30 mai, s-a desfasurat sub semnul unitatii Partidului Social-Democrat aflat in opozitie si a actiunii concertate a acestuia pentru binele romanilor, in aceasta peroada neagra din istoria noastra. Dincolo de animozitatile inerente intr-o campanie electorala – la conferinta a fost ales si noul presedinte al organizatiei judetene – situatia pensionarilor si a bugetarilor romani, a mamelor care nu vor mai avea cu ce sa-si creasca, copiii, falimentul social pe care il preconizeaza guvernul Boc-Basescu au avut intaietate pe ordinea de zi a conferintei la care au participat, ca invitati, alaturi de membrii,  liderii si reprezentantii din judet ai PSD, domnul Secretar General Liviu Dragnea, doamna Vicepresedinte Ecaterina Andronescu, domnul Primar al sectorului 5, Marian Vanghelie, dar si tineri colegi din Parlamentul Romaniei, Carmen Moldovam, Dan Sova si Nicu Banicioiu.

S-au inscris la cuvant membri de partid din tot Calarasiul. Toti erau ingrijorati pentru viitorul Romaniei, pentru propriul lor viitor, iar revolta si lipsa de incredere in actiunile actualei puteri au fost numitor comun in cuvantarile lor. Invitatii le-au vorbit calarasenilor despre necesitatea faptului de a fi uniti, in astfel de momente, intr-o mare familie social-democrata, pentru ca numai in echipa vom putea fi de folos cetatenilor acestei tari, celor care au avut si au incredere in partidul nostru, dar si celor care regreta acum votul acordat actualului presedinte si PDL-ului, in campania prezidentiala. S-a pus problema necesitatii unei motiuni de cenzura in vederea caderii acestui guvern si blocarea actiunilor acestuia impotriva romanilor.

Tot ieri, la Conferinta Judeteana PSD Calarasi a fost ales noul presedinte al organizatiei. Le multumesc tuturor celor care m-au votat pentru faptul ca mi-au acordat marea onoare de a fi presedintele lor pentru viitorii ani. Procentul de 66% cu care am castigat alegerile in fata contracandidatului meu Valentin Deculescu ma obliga.  Calarasenii social-democrati au avut incredere in mine, in faptul ca toti, impreuna, putem sa recladim PSD Calarasi si putem invinge in 2012, la alegerile prezidentiale.  

Am castigat la alegerile de ieri pentru ca am avut o echipa puternica si energica,  pregatita sa munceasca pentru binele PSD-ului , pentru binele romanilor. Le multumesc si ii asigur ca numai impreuna vom invinge, ca si pana acum. PSD castiga numai Ia echipa!

 

Oana Niculescu-Mizil,

Deputat, Presedinte al Organitatiei Judetene PSD Calarasi

Reclame

4 răspunsuri to “Comunicat de Presa – PSD castiga numai in Echipa!”

 1. Bibliotecaru Says:

  Vă felicit pentru alegere şi aştept ca lucrurile să evolueze în bine.

 2. motanes Says:

  Hai măi Oana, chiar la tine?! Ştiu că n-ai scris tu comunicatul, dar îl semnezi. MarEan Vanghelie… zici? 😛

 3. oana niculescu mizil Says:

  Multumesc, este mai mult decat o speranta, este o certitudine ca lucrurile vor merge spre bine. Prea mult timp a fost prea rau…

 4. cristina Says:

  Felicitări, Oana!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: