La Multi Ani de Mos Nicolae!

Iata ca a venit si Mos Nicolae, prilej de bucurie pentru toti romanii, in alte vremuri. Imi imaginez nerabdarea copiilor care au cautat dimineata in ghetutele curatate de seara trecerea plina de daruri a Mosului. Foarte putini au fost rasplatiti cu daruri, multi nu au gasit nimic, de aceasta data, unii au avut noroc si s-au ales cu ceva dulciuri sau fructe, cumparate de parinti din banii de intretinere. Cu siguranta au fost si copii care au gasit nuieluse, ca pedeapsa pentru ca nu au fost cuminti… guvernantii Romaniei.

Mos Nicolae a adus viitoarelor mamici vestea ca le va fi din ce in ce mai greu sa-si creasca pruncii si Romaniei intregi ca va avea generatii din ce in ce mai sarace, atat la propriu cat si la figurat. Numai vesti rele primim de la conducatorii acestei tari de sarbatori si, cu siguranta, lucrurile nu se vor opri aici.

Sfantul Nicolae

 

 

Respect Sarbatorile si pe voi, romani, si va transmit toate gandurile mele bune pentru aceasta zi sfanta. Urez tuturor celor care isi sarbatoresc astazi onomastica La Multi Ani, Sanatate si Speranta!

Oana Niculescu-Mizil

3 răspunsuri to “La Multi Ani de Mos Nicolae!”

  1. Ti-am furat porcii pentru ca dumneata esti bogat « Hai ca se poate! Says:

    […] Aliosa, KinR, Basarica, Chat Noir, Alianta Dreptei, Gebelezis,  Corina Cretu, Victor Ponta, Oana Niculescu Mizil, Simion,  Popa Teapa, Pro Atitudine, Motanul Filozof, Augustin, Renata, Zina- Lecturi recenzate, […]

  2. De necrezut – Comisia juridica a Camerei Deputatilor a scapat-o pe Ridzi de perchezitie si urmarire penala « Dum spiro, spero Says:

    […] Aliosa, KinR, Basarica, Chat Noir, Alianta Dreptei, Gebelezis,  Corina Cretu, Victor Ponta, Oana Niculescu Mizil, Simion,  Popa Teapa, Pro Atitudine, Motanul Filozof, Augustin, Renata, Zina- Lecturi recenzate, […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: