Impotriva politiei politice PDL

Astazi, la Pitesti, am participat, alaturi de Victor Ponta, Adrian Nastase, Nicolae Banicioiu, Titus Corlatean, Adrian Severin, Robert Negoita, Ecaterina Andronescu, Victor Socaciu, Aura Vasile şi Viorel Hrebenciuc, dar si de sute de simpatizanti, la pichetarea sediului PDL din localitate. Gestul nostru a fost unul de revolta impotriva politiei politice instaurate de catre vremelnica putere portocalie. Am vrut sa tragem un semnal de alarma si sa aratam romanilor ca nu ne este frica de PDL si de tertipurile mizerabile ale acestui partid.

Avem incredere in justitia romana. Protestul nostru a fost impotriva aplicarii discretionare a legii. Este inadmisibil sa arestezi un om (si, aproape, sa-l condamni la moarte) numai pentru ca a fost alaturi de argeseni timp de 45 de ani. Domnul Constantin Nicolescu este un exemplu de munca, profesionalism si moralitate. Ceea ce i se intampla arata disperarea Puterii.

Nu degeaba o hotarare a guvernului, cu numărul 54, de acum cateva zile, stabileste ca DIICOT va angaja 50 de noi procurori, ceea ce reprezinta o creștere a efectivelor cu 25 %. Aceasta decizie a fost semnata de ministrii Finantelor, Muncii si ai Justitiei, iar HG-ul amintita prevede chiar o suplimentare a bugetului Ministerului Public.

In plina criza economica, sociala si morala, acum cand Romania traieste vremuri fara precedent in istoria sa, cand se taie salarii si pensii, cand militarii sunt batjocoriti, alaturi de medici si profesori, Guvernul angajeaza procurori!

Semnalul nostru de la Pitesti a fost foarte clar: Nu ne este teama de PDL si vom fi solidari ori de cate ori drepturile fundamentale ale romanilor vor fi incalcate!

7 răspunsuri to “Impotriva politiei politice PDL”

 1. Bibliotecaru Says:

  E nu sunt de acord cu politica care protestează în stradă. Strada este pentru popor şi nu pentru politică. Politica are mass-media, are Parlamentul… De la politica mă aştept să se exprime la un nivel superior decât „simplul” cetăţean.

  PSD şi PNL pot reacţiona împotriva Poliţiei Politice printr-o comisie de anchetă în una din camere sau comune celor două camere. Comisia de anchetă poate audia pe oricine, şi pe preşedinte, şi pe premier, şi pe procurorul general, şi pe procurorul şef de la DNA, şi şeful ANI, şi pe cei de la SRI, şi pe oricine… De la politicieni m-aş aştepta la reacţii instituţionale, la legi, la moţiuni de cenzură, la suspendarea preşedintelui, la referendum, la cercetări în scopul aflării adevărului… şi nu la ceea ce aş putea să fac şi eu.

 2. Maistru Mirela Says:

  Cei de la PSD in special au obiceiul ca atunci cand unul de la PDL este judecat pentru fapte de coruptie sa strige „Uite coruptul”, cand este luat la intrebari vreunul de la PSD, du vina pe „politia politica”.
  Orcum gestul de a iesi in strada al politicenilor este penibil. La fel de penibil ca atunci cand au insotit la DNA pe „nevinovatul” Bivolaru.

 3. vichy Says:

  Vreau sa va semnalez o problema mare dar nu grava. Daca e sa pichetati toate sediile PDL din tara trebuie sa aveti multa rabdare pentru ca au foarte multe sedii; cred ca un semnal de alarma este si faptul ca numai in Bucuresti au cite doua trei sedii in fiecare sector; ma intreb de ce e nevoie de atit spatiu? Acele spatii sint luate de la primariile de sector pe nimica toata si puteau sa fie vindute pentru a aduce bani la bugetul statului si asa vlaguit. Poate ca cetatenii acestei urbe ar trebui sa stie acest fapt. Va multumesc

 4. Sergiu Says:

  Din ciclul „Si ei sunt ai nostri” senatorul Nedelcu, cel care se plimba de la un partid la altul, a dat presei o „declaratie politica” prin care ne precizeaza, dupa un profund exercitiu de gandire, ca „justitita nu e jucaria PSD”.

  Sarind peste evidentele aberatii din comunicat, nu putem totusi sa nu remarcam urmatoarele cuvinte: „… aruncand totodata pisica in curtea vecinului, respectiv sustinand ca intreaga ancheta este una politica şi vinovat este liderul PDL Arges. Circul a fost completat cu un atac de cord al cercetatului..”

  Am citit de doua ori pentru ca am crezut ca nu vad bine. Circul a fost completat cu un atac de cord al cercetatului???!!??? Acest senator Nedelcu nu este om? D-ul Nicolescu a suferit o operatie pe cord deschis in urma acestui incident. Cum poate cineva, indiferent din ce formatiune politica face parte, sa afirme aceste cuvinte????

  I-as spune RUSINE! acestui medic veterinar dar din pacate nu pot, pentru ca doar oamenii simti acest sentiment, cel al rusinii.

 5. Just a partisan Says:

  Politia politica vine ca urmare a cresterii nemasurate a orgoliului uman. Poate suna ciudat dar noi suntem cei responsabili de situatia creata in universul imediat apropiat fie ca vorbim de familii sau societate.
  http://www.progresspartisan.wordpress.com

 6. Oana Niculescu Mizil « Românica blues Says:

  […] Impotriva politiei politice PDL […]

 7. CIP-Malitiosul Says:

  La pichetarea de la Pitesti nu ati fost si langa..Vanghelie??


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: