30 martie 2011: Printre călărășeni și la Antena 1 Călărași

Ieri am avut din nou o zi plină în Călărași. Așa cum mi-am propus de când am devenit Președinta organizației județene a PSD, voi căuta să stau cât mai mult în mijlocul oamenilor, pentru a-i înțelege și a-i reprezenta pe baza unei realități comun împărtășite.

Ca de fiecare dată, am avut prilejul de a discuta cu zeci de călărășeni, care mi-au spus despre cât de grea e viața în România de azi. Nu știu ce înțelege Guvernul prin ieșirea din recesiune, dar îi invit sincer pe Emil Boc și pe miniștrii săi, să vorbească măcar 5 minute cu oamenii din Călărași. S-ar putea să afle lucruri noi, pe care fie le ignoră, fie nu le cunosc: nu sunt locuri de muncă, pensiile sunt mici, prețurile la alimente au ajuns la un nivel record, iar optimismul e mai mic chiar decât creșterea economică anunțată pentru trimestrul IV din 2010 (0,1%).

De asemenea, m-am întâlnit la sediul PSD Călărași cu multe femei care au venit să beneficieze de pe urma Mamovanului, pe care am reușit din nou să-l aduc în județ, alături de Fundația „Renașterea”. Unitatea mobilă de diagnostic pentru depistarea cancerului de col uterin și de sân se întoarce în județ, după ce, prima oară, s-au realizat 690 teste Papanicolau și 345 mamografii. Interesul este unul enorm șl sper să ajutăm din ce în ce mai multe femei.

În plus, în după-amiaza zilei de ieri m-am întâlnit cu prietenii de la Antena 1 Călărași, pentru a înregistra o emisiune. Am vorbit despre candidatura la Președinția CJ Călărași, despre îmbunătățirea situației din Călărași prin noi idei și proiecte, despre aducerea Mamovanului, despre situația Spitalului din Budești și despre intenția sesizării Comisarului European pentru Sănătate John Dalli. M-am referit de asemenea la acțiunile din 25 martie, când am avut din nou o zi foarte plină: am participat la festivitățile prilejuite de Ziua Poliției, am asistat la punerea pietrei de temelie a noii biserici Sf. Lazăr și am avut reuniunea liderilor PSD din județul Călărași, o acțiune la care au fost prezenți toți cei 55 de reprezentanţi ai diverselor organizaţii locale ale PSD.

Vă invit deci să urmăriți astăzi, de la ora 16:00, înregistrarea emisiunii „Punct la Calarasi”, pe Antena 1 Călărași.

www.antena1calarasi.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: