La conferința Organizației Municipale PSD Oltenița

Ieri am avut ocazia să mai petrec o sâmbătă frumoasă în Călărași. De data asta în Oltenița, la Conferința Organizației Municipale PSD Oltenița. A fost o zi plină și o ședință încărcată, pe care am avut onoarea și privilegiul să o conduc. Toate subiectele de pe ordinea de zi au fost deosebit de importante și vreau să-i felicit pe colegii mei pentru seriozitatea de care au dat dovadă în abordarea acestei întâlniri. Știu că la toate evenimentele de partid la care sunt alegeri, toată lumea așteaptă cu mare nerăbdare votul și rezultatul alegerilor și astfel tinde să pună pe planul doi toate celelalte probleme orgnaizatorice și de decizie. Nu acesta a fost cazul ieri și mă bucură să văd că suntem mult mai profesionișit în modul în care facem lucrurile decât politicienii de la celelelate partide. Oamenii înțeleg și simt diferența între modul în care facem noi lucrurile, la PSD Călărași, și modul în care le fac ceilalți, guvernantii. Acest lucru se va vedea în alegeri!

Revenind la subiect, au fost prezentate o serie de rapoarte foarte importante în evaluarea unei organizații. Bineînțeles, au fost ample discuții pe marginea acestor documente, fapt ce m-a bucurat, pentru că am putut vedea că oamenii sunt sincer preocupați de soarta și de mersul organizației lor, ceea ce înseamnă sunt preocupați și de partid. Avem nevoie ca fiecare PSD-ist să-și ia rolul în serios și avem nevoie de implicarea fiecărui membru de partid pentru ca asta așteaptă românii de la noi în acest moment. Este semnalul că vremea puterii portocalii se apropie de sfârșit.
În ceea ce privește alegerea președintelui de organizație, Petre Țone a fost reales în unanimitate. Vreau și pe această cale să-l felicit pe Petre pentru victoria de ieri, să-l felicit și să-i mulțumesc pentru toată munca pe care a depus-o. Vreau să-l felicit pentru o foarte bună organizare a acțiunii de ieri, a confirmat ceea ce știam cu toții despre el, că este un foarte bun organizator și că este un lider puternic. Modul în care și-a condus organizația în ultimii doi ani reprezintă o lecție pentru toți cei care vor să facă politică în mod profesionist. Organizația PSD Oltenița a avut rezultate în permanentă creștere de la alegerile europarlamentare și până acum, situându-se pe primul loc în județ, cu un procent foarte mare de fiecare dată. Numai cei care știu cât de greu este să faci campanie în Călărași înțeleg cât de greu este ajungi la acest nivel de performanță.

Mai în glumă, mai în serios, vreau să-i spun lui Petre, dar și celorlalți lideri de organizații din județ, că de-abia de-acum începe greul. Avem mult de muncă pentru Călărași și pentru România, în așa fel încât în 2012 să facem ca în tot județul să avem victorii PSD!

Reclame

Un răspuns to “La conferința Organizației Municipale PSD Oltenița”

  1. A treia zi « Rinder Razvan Catalin Says:

    […] Am vazut cum doi oameni s-au ciocnit din greseala unul de altul. In loc sa se i-a la cearta, si-au zambit si s-au pupat pe obraji. Erau asa de […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: