Oana Niculescu-Mizil, astazi la televiziunea B1, orele 16.00!

Oana Niculescu-Mizil, astazi la televiziunea B1, orele 16.00, emisiunea “Generatia cu cheia de gat” cu Sanda Nicola! RELUARE orele 23.00!

“Generația cu cheia de gât” îi reuneşte pe toţi cei care au copilărit în anii ‘70, ‘80, începutul anilor ‘90 şi care astăzi reprezintă segmentul cel mai activ al populaţiei.

Emisiunea aduce în prim plan pe exponenţii acestei generaţii, personalităţi care vorbesc cu sinceritate despre trecut şi prezent, despre tentaţia emigrării şi motivele pentru care rămân în România.
Copiii care au crescut cu cheia de gât nu au o conștiință de grup, dar se identifică uşor unul cu altul atunci când se întâlnesc şi discută nostalgic despre copilăria lor. În comunism, au fost educaţi să vorbească încet “pentru că aud vecinii”, să îndure “pentru că aşa sunt vremurile”, să stea la rând ca să nu-şi piardă locul la coadă, dar se văd nevoiţi astăzi să dea din coate şi să strige cât mai tare pentru a supravieţui în capitalism.

Publicul participă activ la realizarea acestei emisiuni, multe pasaje fiind ilustrate cu fotografii primite de la telespectatori din toată ţara care, la rândul lor, au copilărit cu cheia de gât.

http://www.b1.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: