Incepe sondajul de opinie in judetul Calarasi

Am avut, zilele trecute, o intalnire informala cu Conducerea Partidului nostru. In cadrul acestor discutii am facut precizarile cuvenite privind decizia de a ma abtine de la votul sedintei CExN din 29.06.2011 si, chiar daca au fost si puncte de vedere contradictorii enuntate de mine si conducerea PSD, finalul intalnirii a dus la o armonizare a parerilor noastre, concretizata si prin decizia mea de a nu mai adresa o scrisoare oficiala catre Secretariatul General al PSD cu privire la o eventuala reluare a votului.

In cadrul intalnirii am aratat faptul ca scrisoarea trimisa de catre anumiti membri ai Organizatiei Judetene PSD Calarasi, organizatie pe care o conduc din 2010, scrisoare care ar fi fost semnata de 15 membrii, este de fapt iscalita de mult mai putini, ceilalti fiind trecuti pe lista fara acordul lor. Am explicat conducerii PSD ca si in Organizatia Judeteana Calarasi mai exista cativa nostalgici, “pucisti de sertar” care se manifesta vocal, ori de cate ori isi imagineaza ca este rost de scandal si dezbinare. Fireste ca nu ei reprezinta Organizatia Judeteana PSD Calarasi, dar astfel de actiuni sunt prezente si normale intr-un partid mare ca Partidul Social Democrat! Si acum o veste buna pentru toti militantii Organizatiei Judetene PSD Calarasi ! Pentru a evalua corect munca in organizatie si a stabili strategia politica pe viitor, va incepe un sondaj de opinie in judetul Calarasi. Acest lucru ne obliga pe toti la eforturi comune pentru a convinge electoratul de calitatea mesajelor noastre asa cum au facut si colegii nostri liberali.

Concluzii:

 – In ciuda unor perioade usor tensionate pe care le traversam ca partid viu si cu multe personalitati, am convingerea ca numai impreuna, cu maturitate si intelepciune, vom depasi momentele mai putin faste 🙂

–  Odata cu demararea sondajului de opinie intram in linie dreapta pentru castigarea alegerilor din 2012! 

4 răspunsuri to “Incepe sondajul de opinie in judetul Calarasi”

 1. Be Free Says:

  totusi.. 🙂 „scrisoare care ar fi fost semnata de 15 membrii, este de fapt iscalita de mult mai putini, ceilalti fiind trecuti pe lista fara acordul lor” … 10 membri au semnat.. si 5 au fost telefonic contactati pentru a-si da acordul..

 2. Bibliotecarub Says:

  Stimată doamnă,
  Chestiunea este că în continuare nu există un răspuns la întrebarea „ce s-a întâmplat exact” şi cât de mult a fost conform statutului.
  Personal nu sunt interesat de natura conflictului, ci de natura modalităţii de revocare.

  http://bibliotecarul.blogspot.com/2011/07/domnul-vanghelie-incepe-sa-dezvaluie.html

  Nu sunt un fin cunoscător al statutului PSD. Personal, din câte observ, numai organizaţia de Bucureşti poate revoca preşedintele Organizaţiei de Bucureşti.

  Cum de s-a ajuns ca CExN să stabilească că domnul Vanghelie este revocat?

 3. Bibliotecaru Says:

  Nu ştiu cum a ajuns acel b la final… 😀

 4. Istoria vie este supărătoare « Popateapa's Blog Says:

  […] Popovici , Amza Carmen , Cati Lupascu , Cristi Marcus  ,Madi si Onu ,Sfinxul ,Theodora, Theo , Oana Niculescu Mizil, Rinder Razvan Catalin, Stanoiu Constantin ,Blogatu    […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: