Fii aproape de parintele tau !

Desi suntem abia la inceputul toamnei si frigul inca se lasa asteptat, am hotarat demararea unui proiect prin care sa sprijin persoanele in varsta din Judetul Calarasi. “Fii aproape de parintele tau !” este un program de suflet, la care tin foarte mult si in care m-am implicat in mod direct. Am reusit sa atrag din surse private fonduri care sa ne permita acordarea a 500 de ajutoare sociale in valoare de 200 RON pentru urmatoarele 3 luni, cele mai greu de suportat din iarna care vine.
Trebuie sa fim aproape de parintii si bunicii nostri in aceste vremuri grele, sa-i sprijinim cat mai mult si sa le oferim tot suportul nostru. Am lansat aceasta initiativa la Oltenita, pe13 septembrie, acordand primele 100 de ajutoare alocate acestui oras. E greu de imaginat ce am simtit in acea sala plina de oameni care mi-au marturisit cat de mult inseamna pentru ei acest ajutor. Batrane cu pensii de 50 de RON, care nu isi permit nici macar medicamentele ce la ajuta sa supravietuiasca, oameni cu 4 – 5 copii care dintr-un salariu reusesc sa-i imbrace si sa-i trimita pe toti la scoala…

Puterea pe care mi-au transmis-o acestia, forta pe care mi-o inspira, curajul lor de a infrunta viata in fiecare dimineata, ma fac sa imi doresc mai mult sa fac ceva pentru cei care au nevoie de sprijin, dar si pentru calaraseni, pentru ca meritam cu totii o viata mai buna !

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: