Felicitari Lucian !!!

Lucian Bute si-a aparat pentru a noua oara titlul de campion mondial IBF la categoria supermijlocie intr-un meci pe care l-a castigat in fata boxerului Glen Johnson. Un meci extraordinar, castigat cu efort, ambitie si mult antrenament.

Si eu, ca si multi alti romani, m-am trezit azi-dimineata la ora 4.00 sa vad meciul. A meritat cu prisosinta! Lucian este dovada ca Romania are valori incontestabile, apreciate la nivel mondial, dar prea putin onorate acasa. Sper sa mai avem ocazia sa-l vedem luptand in tara lui, indiferent ce eforturi sunt necesare pentru acest lucru. Pana atunci nu pot spune decat doua cuvinte: felicitari Lucian !

Sursa imaginii – Sport.ro

3 răspunsuri to “Felicitari Lucian !!!”

 1. azi e o zi tristă pentru România. Ziua care anunţă revenirea comuniştilor şi ahtiaţilor după putere şi bani la putere | Pinguinul Says:

  […] doar o declaraţie. Şi nu e o declaraţie absurdă sau deplasată. Din moment ce protocoalele USL spune clar că cel mai bine cotat în sondaje va candida la funcţia de primul om în stat. Iar la […]

 2. azi e o zi tristă pentru România. Ziua care anunţă revenirea comuniştilor şi ahtiaţilor după putere şi bani la putere | Pinguinul Says:

  […] doar o declaraţie. Şi nu e o declaraţie absurdă sau deplasată. Din moment ce protocoalele USL spun clar că cel mai bine cotat în sondaje va candida la funcţia de primul om în stat. Iar la […]

 3. Sile Says:

  Oana, imi pare rau ca s-a ajuns in stadiul cand noua conducere a PSD-ului, respectiv gasca lui Ponta, v-a redus la tacere. Vorbim de orice numai de circoteca din PSD, nu. Probabil ca s-a spus, gata nu mai vorbeste nimeni de Geoana dar si de alte framantari mocnite in partidul social democrat.
  Incetul cu incetul se va ajunge la vorbele lui Geoana, in sensul ca Basescu e mic copil pe langa Ponta. Desi Ponta nu poate face nimic daca n-ar avea lingai oportunisti si imorali ca Sova, Dragnea, Negoita, Benicioiu si altii. Cei „grei” l-au sprijinit, l-au asmutit dar acum probabil ca isi dau seama de gresala dar n-au ce face.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: