Ajutoare Pentru Sinistratii Inzapeziti ai Judetului Calarasi

Oricat de greu ne-ar fi sa acceptam ca politicenii nu fac daruri decat cai troieni, trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca o campanie umanitara este… o campanie umanitara. Ea este dedicata celor aflati la nevoie si, intr-o astfel de situatie, nu mai incap speculatiile si cinismul. Ceea ce s-a intamplat si, inca, se intampla, la Calarasi, incepand de vineri, ramane un ajutor de care sinistratii din satele ingropate in nameti au mare nevoie. M-am implicat pentru ca imi pasa, asa este normal sa se intample unui om sanatos, sa ii pese. Cu atat mai mult unui politician.

Zeci de tone de alimente au ajuns acolo unde trebuie, la oamenii napastuiti si batuti de soarta ai Calarasiului, si, chiar daca TIR-urile s-au mai impotmolit pe ici pe colo, elicopterele au aterizat la timp, iar saniile, carutele si tractoarele cu remorca au preluat pachetele si, astfel, actiunea si-a atins scopul si misiunea a inceput cu bine. Scriu „a inceput” pentru ca maine si poimaine, campania continua in judet.

Peste 70 de tone de alimente vor ajunge pe mesele calarasenilor, in urma acestei actiuni de ajutorare, si 19 miliarde de lei vechi la primariile care trebuie sa se ocupe de deszapeziri in zonele lor. Inca o data recunosc meritul domnului Primar al Sectorului 5 Bucuresti, Marian Vanghelie, si consilierilor Primariei Sectorului 5, care au votat in unanimitate acordarea acestui ajutor financiar si le multumesc pentru ca au facut ca toate acestea sa fie posibile.

Vineri, pachetele au ajuns la Dorobantu, Sarulesti, Gurbanesti, Vasilati, Valea Argovei si Lehliu Sat, iar de aici, o parte au pornit catre alte zone inzapezite, cum ar fi Valea Presnei, Preasna, Valea Capitanului.

Maine si poimaine, campania continua in Calarasi. Ajutoarele vor pleca spre Dragalina, Stefan Voda si Dor Marunt. Daca puteti si vreti sa ne dati o mana de ajutor, va asteptam. Va tin la curent pe Facebook ( http://www.facebook.com/OanaNiculescuMizil#!/pages/Oana-Niculescu-Mizil/115814661781241  ) si, mai nou, pe G+ (Oana Niculescu Mizil)

Mai jos va las un album cu fotografii de la actiunea umanitara de vineri, din judetul Calarasi!

Această prezentare necesită JavaScript.

5 răspunsuri to “Ajutoare Pentru Sinistratii Inzapeziti ai Judetului Calarasi”

 1. Bibliotecaru Says:

  Astăzi am avut senzaţia că trăiesc într-un fel de ţară machiavelică, demonică…

  http://bibliotecarul.blogspot.com/2012/02/sub-o-mie-de-morti-nota-de-trecere-sub.html

  În timp ce eu tot spuneam că folosească şenilate uşoare pentru a ajunge la sinistraţi, nu ştiu ce preşedinte de consiliu judeţean avea şase astfel de mobile şi aştepta să i le ceară cineva. Iată însă că între timp nişte explozii în nordul ţării, unde se agaţă harta în cui, ne-a arătat tuturor că un spital municipal cu secţie de urgenţă şi unul judeţean specializat de urgenţă nu poate să trateze nici măcar un ars… toţi au fost trimişi la Bucureşti. Cele două curse cu avionul, dus-întors, oare nu face mai mult decât dotarea spitalului judeţean cu o secţie de arşi? Dar dacă erau 100 de arşi, în Bucureşti nu sunt decât 10 locuri… ce se întâmpla cu ei?

  Dar dacă mâine e un cutremur de 8 grade?

  În această ţară trăim.

 2. augustinghebaru Says:

  Personal, am cunoscut si cunosc suficienti primarii din sectoarele capitalei ca sa-mi permit sa afirm urmatoarele: primarul sectorului 5 este cel mai saritor dintre toti ! Atunci cand cineva are nevoie de ajutorul sau, este prezent cu toti consilierii, dornic sa ajute si sa aduca bucurie !!!

  Augustin C. Ghebaru

 3. Gabriela Cirstoiu Says:

  d-na oana sa aveti in vedere si studenti sau masteranzi cu handicap grav carora sa le donati indemnizatiile!la ei nu se gandeste nimeni ,ca nu cred ca sunt multi cu handicap grav care sa faca facultate si master!baiatul meu este in aceasta situatie si un astfel de ajutor i-ar prinde bine!

 4. Bibliotecaru Says:

  Localitatea Călăraşi este iar în pericol.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: