La Gala de Arta Contemporana de la Palatul Sutu

Dintotdeauna am fost o admiratoare a artei si culturii romanesti. De foarte mica ii insoteam pe parintii si bunicii mei la toate muzeele, la teatru, la opera, la cinema, dar si la expozitiile de arta din Bucuresti si din tara. Am fost educata sa respect si sa ma bucur de dimensiunea artistica si spirituala a romanilor, fie ca este vorba despre o poarta sculptata sau o biserica de lemn din Maramures, sau de simeza unei galerii cu lucrari ale tinerilor nostri pictori. Bunicul meu, Paul Niculescu-Mizil, m-a invatat ce inseamna arta adevarata, cum sa apreciez frumosul, originalitatea si stilul in arta plastica dar si in literatura si muzica. Incursiunile mele in lumea artistica, contemplarea frumosului in toata generozitatea lui, ma imbogatesc si ma fac fericita. De aceea incerc sa nu ratez manifestarule culturale romanesti si, mai ales, sa incurajez arta adevarata, pe tinerii artisti romani talentati. Acum doua zile, la Gala de Arta Contemporana de la Palatul Sutu, am avut sansa sa descopar lucrari de arta de mare tinuta. Am facut si niste achizitii de care sunt foarte mandra: „Madona cu copilul”, sculptura in lemn a tanarului si talentatului sculptor in lemn, Dan Christian din Sovata, dar si una dintre fotografiile de arta expuse de varul meu Paul Niculescu-Mizil, „Everlasting Love”.
Oana Mizil la Gala de Arta Contemporana 1

Publicitate

6 răspunsuri to “La Gala de Arta Contemporana de la Palatul Sutu”

 1. SORIN Says:

  Va cer ca reprezentant al meu si familiei mele in parlament sa votati impotriva exploatarii aurului la rosia montana

 2. Irina Says:

  Oana draga imi pare bine ca exista oameni ca tine care apreciaza arta si tot ce este frumos in Romania noastra greu incercata de aceste vremuri.

 3. Paul Says:

  Mihai Sturzu TSD
  Apel catre dl. Marian Vanghlie: Va rog, luati-va “vangheliotii care este in TSD” cu dumneavoastra !
  Ma adresez public domnului Marian Vanghelie si il rog sa isi ia cu domnia sa rebelii fara cauza care se tot straduiesc in ultimele zile sa ii urmeze exemplul si sa incerce sa faca in TSD ce a incercat si domnia sa in PSD: sa distruga munca atator mii de colegi.
  Constat ca aceiasi oameni care acum cateva luni ii promiteau domnului Vanghelie functii in TSD pentru protejatii sai, aceiasi oameni care au atacat TSD-ul si acum un an si astazi pe aceleasi site-uri “partenere”, incearca si acum sa destabilizeze TSD-ul.
  Alegerile au fost pierdute de PSD. Asa este. Tinerii au votat covarsitor impotriva PSD. Corect. Nu suntem deloc multumiti de rezultate si ne asumam schimbarile pe care impreuna, uniti, le vom face. Sunt, insa, mandru de munca tuturor colegilor mei si stiu cat de dureroasa este infrangerea. Sunt convins, insa, ca nu exista niciun comunist sau corupt in TSD, iar reforma de care are nevoie Partidul Social Democrat poate veni chiar de la TSD.
  In final, domnule Vanghelie, va rog, incercati sa va infranati reflexele comunistoide si corupte si lasati TSD-ul in pace. Iar pe cei pe care i-ati corupt deja, luati-i cu dumneavoastra. Noi ramanem uniti alaturi de Victor Ponta !

 4. case de marcat Says:

  superba gala. foarte emotionanta pentru participanti

 5. Sorin Says:

  AM INNEBUNIT CU TOTII? OANA MIZIL ALATURI DE ARTA, SPECTACOLE etc? Pare o blasfemie , ori o nebunie contemporana, unirea contrariilor ( oana cu almanahe ). E noaptea mintii !


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: