INSCRIE-TE IN PSD!

Ii felicit pe presedintele PSD, Victor Ponta, pentru curajul cu care a deschis, la propriu, portile Partidului, pentru noi membri. 

 Va reamintesc declaratia pe care d-l presedinte Ponta a facut-o la lansarea acestei actiuni: “Toţi cei care se vor înscrie în perioada următoare vor avea recomandarea mea de a intra în partid şi sunt foarte bucuros că deja există foarte mulţi oameni, în special tineri, dar nu numai tineri, care vor să ni se alăture”.

Inscrie-te in PSD!

Inscrierea in PSD se poate face acum si online, urmand linkul http://www.psd.ro/inscrie-te.php.

Deputat Oana Niculescu-Mizil

4 răspunsuri to “INSCRIE-TE IN PSD!”

 1. Nick Nazari Says:

  Acesta ar fi ultimul lucru pe care l-as face. PSD este partidul lui Ion Iliescu-KGB.PCR, un personaj negru in istoria noastra, comunist care a participat la opresiunea natiunii inainte si dupa 1989. Eu as propune ca PSD sa fie suspendat cca 5 ani, pentru a se reforma la o scoala de tip ne-Macarenko, si poate, va fi un partid democratic. Multi dintre cei care azi dirijeaza acest partid au facut parte din clanul mafiotului tiran comunist Nicolae Ceausescu. Spre exemplu, Adrian Nastase, a fost casatorit cu fiica lui Grigore Preoteasa, iar apoi cu cine este acum, fiice de apropiati ai lui Ceausescu. Exista poze in care Ion Iliescu-bolshevicu apare servil in apropierea lui tzatza Leana si a lui Nicolae a lui Andrutza Ceausescu.
  Politica de stanga este politica mincinoasa si murdara care promite „marea cu sarea” celor neajutorati in schimbul votului lor. In 1980 am evadat din inchisoarea lui Ceausescu pentru a fi liber. Fara dubii, PSD nu este decit o continuare a PCR.

 2. presedinti Says:

  Nick, poate e bine sa te inscrii la PDL, partidul lui Basescu-Anvers, un personaj negru in istoria noastra, comunist care a participat la opresiunea natiunii inainte si dupa 1989, cunoscut nomenclaturist „cu dosarul ars”, participant activ in elita comunista de ciripitori calduti si alunecosi, care nu a avut niciodata tupeul sa ridice tonul in fata supriorilor asa cum a facut Iliescu si care si-a umplut si buzunarele si conturile, ale lui si ale neamurilor, asa cum Iliescu nu a facut niciodata, care si-a bagat fata toanta in parlamentul european si pe iubitul ei la ambasada si care si-a facut amanta ministru. Nu sunt PSD-ist, dar cand va aud cu prostiile astea imi vine sa vars. Sorry! Asa comunist cum a fost el, Iliescu a avut tupeul sa se ridice impotriva nomenclaturii din care nu a facut niciodata parte.
  Hai, Sarbatori Fericite!

 3. presedinti Says:

  In privinta politicii de stanga, este politica poporului, a amaratilor, a celor care trebuie sa traiasca si ei printre bogatanii care le iau fabricile in care lucreaza si pensiile de la gura. Toti intelectualii adevarati ai lumii fac politica de stanga. Eu nu stiu de ce ai fost tu la puscarile si ma bucur ca ai reusit sa evadezi dintr-o inchisoare comunista, nu stiu si nici nu ma prea priveste ce formatie esti si ce pregatire ai. Eu am doua facultati, doua mastere si un doctorat si nu am fost comunist niciodata, cu toate ca am apucat binisor periioada comunista, dar nimeni nu ma poate opri sa fiu de stanga intr-o lume in care prietenii mei, rudele mele mor de foame intr-o tara condusa de un guvern incompetent, un guvern „de dreapta”, de prosti, disperati sa isi rotunjeasca averea cat mai mult si cat mai repede, fara sa se gandeasca o clipa la amaratii care mor de foame.


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: