Pedelistilor le este rusine cu propriul partid

Duminica am fost la Calarasi, in judetul meu adoptiv. M-am aflat in comuna Galbinasi acolo unde vor avea loc alegerile locale partiale pentru functia de primar pe 26 septembrie. A fost asa cum ma asteptam. O mare de oameni imbracati in tricouri rosii a scandat pentru candidatul nostru Paul Radu si pentru PSD. Impreuna vom castiga!

Acum Galbinasul si, apoi, Romania. Se misca tara! Vom castiga la scor alegerile din Galbinasi. Si acesta este doar inceputul.

Ce este mai interesant este ca, deja, pedelistilor a inceput sa le fie rusine cu propriul lor partid. Pe niciun banner din comuna al candidatului PDL nu apare nici culoarea portocalie si nici insemnele partidului.

Curand, toti oamenii valorosi si cinstiti din PDL vor trece la PSD, asa cum s-a intamplat cu actualul candidat la primaria Galbinasi. Vom castiga! Romani, calaraseni, va promit asta!

11 răspunsuri to “Pedelistilor le este rusine cu propriul partid”

  1. Bibliotecaru Says:

    Personal nu agreez din partea unui partid politic acest „vom câştiga!”, câştigul trebuie să fie al cetăţeanului, indiferent cine va fi desemnat pentru postul ocupat electoral.

    Întrebarea mea este… persoanele acelea adolescente şi, unele, trecute de vârsta adolescenţei, care apar în poze… sunt din Gălbinaşi?

    După povestea cu clanuri mafiote şi primar cu pistolul la tâmplă (motiv pentru care cred că şi-a şi dat demisia) de anul trecut, mă aşteptam cumva la altfel de „entuziasm” la alegeri, mai rezervat. E bine că oamenii nu sunt demoralizaţi.

  2. andrei Says:

    toti tziganii sunt la psd. cu mizila in frunte hai cu ei in porbagaj

  3. Gabriel Says:

    judetul calarasi este judetul adoptiv? din cate stiu sunteti deputat de colegiu din sectorul 5 Bucuresti?
    Sunteti omul invizibil in colegiul unde ati castigat un loc in parlament!

  4. Bibliotecaru Says:

    Mie mi-a plăcut protestul de astăzi cu îmbrăcarea în zeghe… a fost deosebit.

  5. just. Says:

    Si mie i-mi place costumul acestei (Jan valjan)de PSD dar sa ne spuna unde a fost facuta croiala asa zisei tinuta de om lipsit de libertate .ps S-ar putea ca anumiti oameni care sunt lipsiti de libertate sa se simta jigniti.

  6. Bibliotecaru Says:

    @ just.
    Doamna Mizil a spus că este o croială „Autentic de Jilava”. Sau nu era Jilava? Ba parcă Jilava era.

  7. Robert Says:

    @andrei Hai vino tu sa ne bagi la portbagaj! E bine cu internetul asta, ca poti s-o faci pe viteazul fara sa te prinda nimeni, nu? Bineeeee……

    Felicitari Oana pentru actiunea de azi! Asa este, suntem prizonieri in tara noastra!

  8. istodor Says:

    doresc un interviu cu oana niculescu mizil.
    cum sa fac?
    multumesc
    istodor

  9. Bibliotecaru Says:

    @ istodor
    🙂
    Nu cumva domnia voastră sunteţi cel care scriaţi de traficul cu droguri introduse în burta căţeilor operaţi?

  10. floarea Says:

    dna oana mizil dumneavoastra vorbiti de alti ca sant hoti,dar ce faceti dumneavoastra in galbinasi tot hotie se numeste.a ti cumparat un consilier de la pdl si l ati trecut la psd,el oricum nu judeca prea mult ca este saracutul analfabet dus cu duhul sfant si daca i ati promis cativa banuti o vinde si pe masa,mie mi ar fi rusine sa vb de corectitudine dna oana mizil,acolo in galbinasi s a furat de cand a adus primaria in sat ce dnul babache nu stie cat a furat si el impreuna cu romanescu?vai mama voastra rusine sa iesiti la tv sa faceti pe victimele.HOTUL STRGA HOT

  11. Iluminatu Says:

    BĂSESCU TRAIAN CĂTRE OPREA

    Eu, Nuţa şi Roberta, plecăm
    Departe, în exil, ca să luptăm.
    Te rog: ai grijă de bambina !
    Şi nu uita… să stingi lumina.


Lasă un comentariu