Inceput de Batalie alaturi de Tinerii Social-Democrati Calaraseni

Cu 2 Mai, Ziua Tineretului, a inceput in Romania epoca tinerilor social-democrati. Duminica, sediul PSD din Kiseleff a fost rosu aprins, si la propriu si la figurat. M-am aflat alaturi de tinerii nostri si am inteles ca Partidul Social-Democrat are mult mai mult decat speranta de a renaste, are un viitor cert si puternic. Vitalitatea grupurilor TSD, zambetul lor increzator au sters de pe fetele celor prezenti ultima urma de tristete sau de nemultumire. Este reconfortant sa vezi ca o batalie pornita din necesitate are sorti de izbanda si o victorie, la orizont.

TSD Calarasi,Oana Niculescu-Mizil

Am mers la eveniment impreuna cu 25 de tineri calaraseni, care au ales sa fie membri TSD, si cu domnul Stefan Ion, Presedinte al PSD Calarasi. Portile deschise ale partidului au invitat multi tneri din tara, iar acestia au intrat fara sa stea prea mult pe ganduri. Multora dintre ei presedintele partidului, Victor Ponta, le-a oferit, deja, cardurile de membru. Dintre calarasenii mei, Dinca Simona si Gardea Mihai din Calarasi si Udescu Ionut din Lupsanu au fost printre cei care acum le poarta la ei cu mandrie pentru ca le-au meritat cu prisosinta. Simona este membru TSD din septembrie 2009. S-a implicat activ in viata politica a tinerilor calaraseni si a fost un sprijin de nadejde pentru mine si echipa mea la alegerile prezidentiale. Ionut este si el un tanar social-democrat inteligent, talentat si cu multe realizari in organizatia teritoriala Lupsanu. Mihai este membru proaspat inscris on-line in TSD, precum multi dintre tinerii care intaresc astazi randurile partidului si ii confera energie si motivatie.

TSD Calarasi,Oana Niculescu-Mizil

Le urez tuturor Bine ati venit in Partidul Social-Democrat si nu uitati niciodata care este menirea unui politician social-democrat: aceea de a lupta pentru binele cetatenilor!

Victorie in Batalia care Abia Incepe!

TSD Calarasi,Oana Niculescu-Mizil

mai multe fotografii pe http://ro-ro.facebook.com/pages/Oana-Niculescu-Mizil/115814661781241 si pe http://www.facebook.com/people/Oana-Niculescu-Mizil/1630542097

22 răspunsuri to “Inceput de Batalie alaturi de Tinerii Social-Democrati Calaraseni”

  1. Andrei Says:

    Am 22 de ani si sunt din Calarasi. Imi place noua desfasurare a evenimentelor la care participa tinerii calaraseni si cred ca ma voi inscrie si eu in partid. Oana, apreciez eforturile tale. Ai calitati, curaj si indemanare. Tine-o tot asa! Bravo!

  2. Razvan Minculescu Says:

    Fac parte din echipa. O mobilizare exceptionala, planuri marete si multi tineri de calitate. In stilul asta, Psd va spulbera oponenti printr-o ofensiva tanara si puternica. Idei sunt, politicieni de renume sunt, mentori sunt. Nu vad nici un inconvenient, nimic care sa ne inspaimante. Cat despre tine, Oana, devii in fiecare zi tot mai puternica. Imi face placere sa fiu in aceeasi echipa cu tine.

  3. Petrica Says:

    Ma bucur sa vad cum calarasenii isi cladesc opiniile politice. Uitasem ca suntem in stare de asa ceva. Sunt pesedist dintotdeauna. Iubesc acest partid ca si dvs. stimata doamna. Si pe mine ma leaga de el sentimente parintesti. Am impresia ca uneori uitam ca suntem o familie, dar acum, cand va vad cum straluciti in mijlocul multimii, e mult mai bine. Nucleul din Psd trebuie sa lasa laolalta batranismele si sa-si impuna punctul modern de vedere. Tineretul. Felicitari!

  4. Alexandru Stroe Says:

    Abia astept sa scapam de Taracila. Nici un rol pentru orasul asta, nimic notabil. Ma bucur nespus ca vom avea de-acum inainte un politician tanar, pus pe treaba si pe fapte mari. Apropo, foarte frumos gestul tau. Presimt ca vei deveni un model pentru toti tinerii pesedisti.

  5. Iulian Georgescu Says:

    Nimic de zis. Mi-e mila de orgaizatiile de tineret ale celorlalte partide. In ritmul asta vor ramane fara membri. Oana ai adus prospetime in Calarasi. Tot respectul…

  6. Nicoleta Says:

    Doamna Oana, nu stiam ca aveti un blog atat de frumos. Am vizitat si alte bloguri de politicieni, dar nu am ramas atat de surprinsa. Imi puteti spune ce trebuie sa fac pentru a ma inscrie si eu in PSD?

  7. Alex Says:

    O actiune foarte reusita a tinerilor psd-isti din Calarasi. Va urez succes si va spun ca aveti dreptate…batalia abia incepe.

  8. Marius Constantin Says:

    A inceput hegemonia Oana Niculescu Mizil. Imi place. Lucrurile merg din ce in ce mai bine. Felicitari pentru curaj, strategie de abordare si disciplina. Bravo, Oana.

  9. Revizorul tehnic Says:

    Măsuţa pentru cucăit

    Şeful s-a hotărât să plece în concediu, la Căciulata, după ce s-a căciulit pe la sindicat, susţinut şi de un zapis doi pentru hepatobiliare, de la doamna doctor, contra două pachete de irigate (kent bulgăresc) la prima mână. M-a invitat la un seminechezol dezinteresat şi îmbunătăţit (cu 20 ml coniac Zarea), forţându-mi dreapta la un angajament pe cererea de concediu, prin care să asigur tratarea problemelor din fişa sa de atribuţiuni în perioada concediului de odihnă aprobat de “generalul”.
    – Să fie-ntr-un ceas bun, c-o vedere de confirmare de la faţa locului, i-am urat cu sincertate, stângând mâna ce mi-o-ntinsese.
    – Sper să nu mă-njuri. Cam toate sunt în ordine, afară de un dosar de inovaţie al unui agiamiu, la care, pe bune, nu m-am hotărât la o ieşire politicoasă. E-n primul sertar din dreapta al biroului meu. Cheia gălbuie cu barbă de pe inel.
    Era de comitet bătrânul, văduv, cu un copil director de şcoală la ţară, depăşise vârsta de pensie dar nu-l forţa nimeni. Dorea să mai rămână până-şi plătea ultima rată la CAR (un împrumut de 3000 lei). Nu-l invidiam. Eu făceam deplasări în străinătate, şi pe est şi pe vest. El, nu !
    A doua zi la 7:00 am, după ce mă arăt ca înlocuitor oficial de şef, intru în posesia dosarului de inovaţie cu pricina, întocmit, după toate canoanele, de un om al muncii cu studii superioare care prin natura atribuţiunilor de servici efectua frecvente şi lungi deplasări prin ţară. Era vorba de o scândură din brad, finisată, cu dimensiuni de 400x150x20 mm (potrivită la diplomatul său, am bănuit eu) cu câte două găuri de 5 mm la un capăt şi altul, prin care treceau tot atâtea sfori ce urmau a se lega, precum leagănul, de portbagajul aflat deasupra capului pasagerului din vagonul de cale ferată. Scopul : aşezarea spre hodină a capului obosit al călătorului de drum lung, pe respectiva măsuţă pentru cucăit.
    Aplicarea invenţiei urma să se facă prin grija cfr ce ar fi urmat să doteze vagoanele cu aceste măsuţe de cucăit, oferite călătorilor prin conductorul de bilete. Avea şi un amuzant calcul tehnico-economic.
    Repede am redactat un răspuns politicos, apreciind originalitatea ideii, concomitent cu regretul de a nu fi aplicabilă pe vagoanele cfr, imperfecte, care în timpul celor şase mişcări inerente (tangaj, ruliu, şerpuire, etc.} pot, în condiţii cumulate, să producă rănirea călătorilor.
    Au trecut ceva ani de atunci, până când creierul colectiv îmi vine în întâmpinare, cu forţa sa divină, într-o problemă umană, să-i zic.
    Mi-au plăcut lucrurile încurcate.Sunt convins că nu m-aş fi dat bătut în faţa nodului gordian, folosind doar sabia minţii. “Pândesc” strada şi viaţa nemernică. Nu mă caracterizează indiferenţa iar îngăduinţa e doar o stare premergătoare atacului.
    Un foarte tânăr vecin student în penultimul an la o facultate tehnică, situat, după cum aveam să aflu, în dificultăţi economice aparent fără ieşire, mă abordează, din “întâmplare”, cam la crepuscul, într-un parc apropiat unde-mi răsfăţam câinele. Încercase în zadar să câştige un ban cinstit, iar fără ei nici calea schitului nu-i uşoară.
    L-am luat repede:
    – Ai complexe în domeniul desfacerii ? Să vinzi, de pildă, pătrunjel, mărar, leuştean şi alte plante aromate la preţ de damping, ca liber producător, cu un câştig minim de 1000 lei /lună
    – Poate mai departe de casă, cu program liber !
    – De ce nu ?
    – De când să încep şi…cum ?
    – Azi e marţi. De vineri de la ora 20:00 pm, să zicem ! Atunci te voi aştepta jos la maşina mea. Pe vineri !
    Cîinele ne privea înţelegător, ca unul care-şi plătea păcatele altei vieţi…
    Ne-am întâlnit conform înţelegerii, am coborât la Gara de Nord, parcând maşina cu grijă şi luând fiecare în mână câte o servietă domnescă, din timp pregătite de mine, ne-am urcat la clasa I-a a unui rapid de Timişoara cu plecare itinerarică la 21:00 pm, tras din vreme la peron.
    Uimirea pusese stăpânire pe “fratele meu alb », pe care l-am rugat după instalarea pe locurile dispuse vis-a-vis, să mă copieze. Scoţând din servietă o măsuţă pentru cucăit, am instalat-o cu siguranţă în dreptul meu, şi cu mai puţină îndemânare a făcut-o amicul, după care a urmat safteaua, nu înainte de a poziţiona pe fiecare scândurică o ceaşcă, turnând în fiecare cafea naturală minunată, îmbunătăţită, la vedere, cu puţin coniac de marcă. În poziţia asta ne-a surprins conductorul de bilete care şi-a ridicat măna la chipiu recunoscând fraiul meu. Flecărind decent despre isprava Rapidului în faţa Stelei, am ajuns la fundul ceştilor, cerând scuze ochilor uimiţi ai ocupanţilor celorlalte locuri din compartiment. A urmat proba de foc, atunci când fiecare ne-am rezemat capul pe măsuţa reglată ergonomic, simţind pentru o clipă cătă nedreptate făcusem “neghiobului » care a conceput-o.
    Precum preconizasem, un entuziasmat a cerut relaţii despre sursa de achiziţionare şi preţul masuţei pentru cucăit. Amicul a deconspirat preţul de 10 lei / buc şi disponibilitatea de a oferii
    doritorilor cele 10 bucăţi ce se aflau în geanţi. Scuzându-ne că trebuie să coborâm la Craiova, afacerea de 100 lei s-a încheiat rapid. Noi am recuperat măsuţele montate pentru a le folosi la apropiata întoarcere în Bucureşti.
    Cerându-şi iertare, amicul s-a confesat că i s-ar potrivi şi lui afacerea cu măsuţele pentru cucăit, mult mai bine ca aceia cu pătrunjelul…
    – Bine, dar să nu te caliceşti. Mâine îţi dau “paşii” planului de afaceri, pentru care îţi cer minim trei variante de rentabilitate, cu prezentare în 48 de ore. Nu neglija facultatea şi nu uita că “trei meserii şi două diplome te apără de toate necazurile vieţii”.
    Am citit că şi Albert Einstein lucrase pe la un oficiu de stat pentru invenţii şi inovaţii din Germania, inainte de… celebritate !!!

  10. Diana V Says:

    Felicitari!!

  11. Emil Says:

    Doamna Oana, va asteptam la Calarasi sa revitalizati PSD-ul. Avem nevoie de dumneavoastra aici!

  12. Mihai Says:

    Felicitari tinerilor nostri de la Calarasi pentru implicarea la acest eveniment! Cat despre Oana Mizil pot spune ca o echipa mult intinerita in frunte cu ea va duce Psd Calarasi pe primele locuri la nivel national. Avem nevoie de o intinerire a tuturor organizatiilor din tara! Mult succes!!

  13. crryssa Says:

    oana este tare.sa o ti tot asa.acum e randul nostru.

  14. oana niculescu mizil Says:

    Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase. Multumesc tinerilor din toata tara care se inscriu in Partidul Social Democrat. Situatia politica dar mai ales cea economica din Romania reclama o puternica strangere a randurilor in jurul valorilor sociale, valori pe care Partidul Social Democrat le-a aparat si promovat. Sunt siderata in aceste zile de perspectiva cresterii TVA si marirea cotei unice de impozitare. Priviti ce se intampla in Grecia unde astazi este Greva Generala.

  15. oana niculescu mizil Says:

    @Petrica, este necesar sa invatam din experienta seniorilor din PSD. Trebuie sa stim sa ascultam, sa primim sfaturile pertinente, sa dam dovada de disciplina in partid si de educatie. Numai impreuna putem reusi.

  16. Marian Corvin Says:

    Doamna Oana, va rog sa ne tineti la curent in continuare cu tot ce se intampla in Calarasi. Stau aici, dar este peste tot o tacere mortuara. M-am bucurat sa vad ca PSD-ul isi transeaza noua linie pentru bataliile ce vor veni. Sincere felicitari!

  17. Decebal Says:

    Da, despre asta am vorbit atat timp. Nici un om politic din Calarasi n-a dat o sansa tineretului. Sunteti prima si singura persoana care a lasat deoparte strategia de moment pentru una de viitor. Sa mai zica cineva ca nu v-ati atasat cu sufletul de calaraseni…

  18. Matei Says:

    Da, Oana, Grecia este la pamant. Tot din cauza unui presedinte si a unui guvern incompetent. In acest ritm, ii vom ajunge din urma pe eleni, fereasca Dumnezeu. Despre Calarasi, ce pot sa spun, nu stau acolo, poate ar trebui sa prezinti chiar tu situatia mai pe indelete.

  19. Stanciu Darius Says:

    Oana, esti pe drumul cel bun, tine-o tot asa. Numai prin daruire, munca si curaj vei putea ajunge in varf. Ai acum parte de dragostea si devotamentul Calarasiului……

  20. Bogdan Says:

    Ce se mai aude prin zona? Am vazut un sondaj care arata ca sunteti favorita pentru functia de presedinte Psd Calarasi. V-am votat la randul meu, pentru ca imi sunteti simpatica si foarte foarte inteligenta. Felicitari!

  21. Bibicu Says:

    Judecata datornicului

    Mintosul „Nastratin Hogea” chemat în judectă pentru o sumă împrumutată şi nerestituită FMI după 15 de ani, răspunde cu demnitate la întrebările judecătorului neutru de la Beijing :
    – Recunoşti că ai împrumutat de la FMI, de faţă, suma de 30000 euro?
    – Da !
    – Atunci de ce nu ţi-ai respectat angajamentul ?
    – Ba s-avem iertare. A se citi cu atenţie înscrisul…
    – Judecătorul citeşte : “Subsemnatul N.H. am primit de la FMI la data…suma de….pentru care rămân dator ». Ei ! Acum ce mai ai de spus tovarăşe Na Stra Tin ?
    – Că m-am ţinut de cuvînt. Şi am rămas dator…
    – !!!

    PS Fereşte-ne Cerule !

  22. Ibahim Sayi Says:

    Aveți nevoie de un împrumut pentru orice motiv dacă da, contactați-ne astăzi pe adresa ibahimsayi@gmail.com


Lasă un comentariu