Sa ne rugam pentru sanatatea lui Adrian Nastase

Astazi, fostul prim-ministru al Romaniei si candidat la Presedintia Tarii votat de peste 5 milioane de romani si artizanul indubital al intrarii Romaniei in structurile euro-atlantice, este condamnat la inchisoare dupa 8 ani de procese contra-facute, 8 ani de haituire fara precedent in istoria recenta a Romaniei.

Sunt efectiv siderata. Traim vremuri care depasesc cu mult nu numai literatura Gulagului sau a proceselor  Inchizitiei ci insasi imaginatia celor mai prolifici autori de carti horror sau SF. In 22 de ani de democratie, intr-o tara membra NATO si a Uniunii Europene, intr-o Romanie a secolului XXI asistam crispati la epurari pe criterii politice fara precedent in Europa. Se fabrica dosare, se asculta telefoane, se arunca fumigene in mass-media, destinele oamenilor sunt calcate in picioare. Toate acestea in anul 2012. Toate acestea in Romania, stat al Uniunii Europene.

In ceea ce ma priveste am un mare respect pentru marele om politic Adrian Nastase. Am conlucrat excelent cand domnia sa era presedintele Departamentelor PSD iar eu conduceam Departamentul  Tineretului si Sportului, am fost si sunt mandra ca am avut sansa sa fim colegi de partid si de Parlament. Sunt alaturi de domnia sa si am speranta ca istoria va face dreptate.

Nu ma erijez in aparatorul domniei sale, domnia sa nu are nevoie de aparare,  nu ma lansez in polemici juridice, dar nu pot sa nu trag un semnal de alarma. Ceea ce I se intampla astazi lui Adrian Nastase si opozantilor regimului este numai si numai o vanatoare de vrajitoare. Zilele trecute actualulului prim –ministru Victor Ponta I s-a inscenat povestea cu asa-zisul plagiat. Asistam la un atac furibund al structurilor care tin de fosta putere.

In calitate de deputat de stanga in Parlamentul Romaniei si de fost membru al Partidului Social Democrat, fac un apel de solidaritate la colegii mei, sa fim alaturi de colegul Adrian Nastase!

Cand scriu aceste randuri am aflat ca Adrian Nastase s-a impuscat! Doamne Dumnezeule! Doamne Dumnezeule! 

18 răspunsuri to “Sa ne rugam pentru sanatatea lui Adrian Nastase”

  1. Bibliotecaru Says:

    Sesizez cum România se dezumanizează. Îmi vine din ce în ce mai greu să trăiesc în ţara mea.

  2. viatacaoprada Says:

    Toate acestea seamană izbitor de mult cu perioada în care bunicul domniei voastre era în cercurile puterii comuniste. Numai că azi sunt făcute de unul care se declară de dreapta, dar în realitate este un monstru fabricat în uzinele ideologice ale stângii comuniste – Traian Băsescu.
    Adrian Năstase este o victimă ca atâtea altele, numai că eu cred că infatuarea si suficienţa din vara-toamna anului 2004 au fost tocmai cele care i-au pus capac unui specialist în drept internaţional public de talie europeană.

  3. dan Says:

    va faceti ca nu stiti cat rau a produs Nastase acestei tari, si cat s-a furat in perioada aia
    va plangeti voi corbii intre voi, e cadavrul Romaniei

  4. Sorin Remus Says:

    N-ae rost sa mai zic nimic intrucat „Nastase-7 case” spune tot. Un om nevinovat n-ar recurge la acest gest. …un om n-ar recurge la acest gest.

  5. camelia chizeveter Says:

    esti o penibila si o parte a unui sistem mafiot .Ai muncit o zi in viata ta de nimic???????????Nu ti e rusine tie si gastii tale de hoti?????Sunteti toti niste chestii de care ne este scarba,care au vandut tot ce se putea vinde din Romania.A ti facut averile din munca????A cui?????De ce nu va impuscati cu totii????Vezi ti de amantlacurile tale si de viata ta INUTILA…Cat de ordinari sunteti si de tot dispretui…Sper sa vina si nota de plata femeie fara minte care traieste doar pentru bani.Nu mai scrie inutil o, tu si agramatul ala de Vanghele,

  6. Bibliotecaru Says:

    @ camelia chizeveter

    Aveţi un limbaj de marinar. Nu cumva sunteţi implicată în transporturile maritime sau fluviale? După „amantlâcuri” cred că locuiţi undeva aproape de Dunăre… Greşesc?

  7. Florin Says:

    Este interesant cum plagiatul devine „asa zis”. Cum lipsa ghilimelelor nu este vina in sine ci faptul ca a fost facut public este o vina..
    Daca Nastase nu are nicio vina directa in masinatiunea financiara de la ISC „Trofeul Calitatii” atunci sa iasa in fata si sa se bata cu pumnii in piept barbatii din PSD care au facut-o la acea vreme.. Ca nu puteti spune ca a facut-o Vadim ca sa plateasca afiele electorale ale lui Nastase..

    Dar am o intrabare. Despre opozantii carui regim vorbiti??
    Regimul este USL. Stiti ca ati ajuns la putere, sau nu au apucat sa va spuna colegii? Daca e asa sa il certati acasa pe Marian…

  8. QCK Says:

    „Adrian Nastase este o victima…”??? Singura victima in ultimii 22 de ani e Romania. Adrian Nastase a aratat doar lipsa de caracter. Pe langa el ar trebui acuzati cel putin 60-65% din politicienii zilelor noastre, pentru ca n-au fost instare sa ia mana de pe ciolan si sa lucreze pentru cei care i-au ales, fie ei de dreapta, de stanga sau… de mijloc ?!?!?! Am iesit din comunism in acelasi timp cu Germania Democrata, Cehia, Slovacia, Polonia, etc. si am ramas in urma lor rau de tot. A cui e vina!? A romanilor, ca nu i-au linsat pe cei care s-au dat mari salvatori, cand defapt au avut in cap doar propriile interese.

    Cand spui „politician” in Romania… poti trage apa dupa, indiferent de culoarea politica. Mi-e sila de voi, sunteti doar niste oportunisti, scursuri… dar sa avem rabdare, istoria are prostul obicei de a se repeta, asa ca nu se stie niciodata cand ne vom satura de voi, dar o sa avem grija sa nu mai umplem cimitirele de tineri, precum in 89, pentru ca sunteti voi destui.

  9. Bibliotecaru Says:

    @ QCK
    De ce nu vă implicaţi în politică pentru a o schimba din rădăcini? „Discursul împotrivă” este o armă, dar nu o soluţie. Vă simt puternic şi hotărât, poate că veţi reuşi să schimbaţi actuala delăsare (sau declasare, dacă vreţi) a clasei politice. De ce nu vă asumaţi rolul politic şi, evident, riscul de a fi judecat de către popor cu aceleaşi cuvinte pe care le folosiţi?

  10. Asterisc Says:

    @dan
    1) Nu ştiu cît s-a furat în perioada aia, ştiu cît s-a distrus din 1989 încoace!
    2) Adrian Năstase n-a fost condamnat pentru cît s-a furat, ci pentru că a fost beneficiarul unor fonduri de campanie aşa-zis ilegale. Dv aveţi o gîndire stalinistă.

  11. marian Says:

    astazi incepe o saptamana importanta pentru poporul roman poate cea mai importanta din ultimii 22 de ani.
    este momentul ca acest popor sa reactioneze sa dea dovada de unitate si sa iasa masiv la vot.
    este o ocazie unica pentru acest popor de a dovedi tuturor ca are responsabilitate si spirit cetatenesc.
    fac apel la milioanele de romani umiliti, badjocoriti si jigniti de basescu sa iasa masiv la vot si sa ii dovedesca lui basescu ca puterea este la popor popor pe care el l-a umilit fara regrete.
    cei care nu vor iesi la vot duminica 29 iulie trebuie sa stie ca devin direct responsabili si complici cu relele pe care basescu a declarat public ca o sa le faca daca ramane la cotroceni.
    basescu a spus ca 100 de mi de paturi din spitalele romanesti vor fi taiate si ca o sa mai taie inca o serie de pensii salarii indemnizatii.
    pentru toate acestea toti cei care nu au demnitatea sa iasa la vot devin poate mai vinovati decat traian basescu
    sunt vinovati pentru ca stand in acasa gireaza cu buna stiinta dramele si umilintele pe care basescu cu un tupeu fantastic chiar si acum in capanie a declarat ca intentioneaza sa le produca.
    8 ani de zile milioane de romani au asistat cu neputinta la taierile salriilor a pensiilor la inchiderea spitalelor si nu au putut face nimic.
    acum a venit momentul sa putem face si noi ceva sa le aratam ca nu suntem bataia de joc a pd-l si a lui basescu.
    daca mergem masiv la vot pe 29 iulie si votam DA acest mostru cu chip de om care a calcap pe cap un popor intreg o sa plateasca.
    daca nu mergem masiv la vot sa-l demitem el se va intoarce si o sa se razbune si mai tare pe acest popor pentru ca odata intors nu o sa ii mai fie teama de nimeni si nimic o sa calce pe cadavre. apelul meu este sa ne unim sa mergem masiv la vot si sa ii dam o lectie dura celui care si-a batut joc de noi.

  12. Catalina Says:

    Mi una imi place de dansul, este un om destept, dar din pacate a furat si el cat a putut de mult

  13. Cristina Says:

    Dumnezeu sa fie langa el, sa ii deie multa sanatate ca intelepciune are destula.

  14. andreea Says:

    Buna ziua!
    Doamna Oana, daca sunteti prezenta dumneavostra si nu un administrator de site, daca va intereseaza ce se scrie aici, daca imaginea pe care o afisati, de doamna educata, stilata, generoasa este una reala, sunt convinsa ca puteti raspunde acestui mesaj.
    Sunt interesata de activitatile de caritate pe care le intreprindeti, caror fundatii le sunteti aproape, cat bine aduceti in sufletelor nevoiasilor avand in vedere pozita dvs sociala?
    Va multumesc respectuos!

  15. Gabriel Says:

    pana la urma un infractor, este infractor, chiar daca a fost prim-ministru, ministru de externe….
    sa nu uitam ce dictatura am avut in perioada guvernului Nastase
    sunt din sectorul 5 si imi este rusine ca parlamentarul meu sustine un infractor!!!!!

  16. Roxana Iordache Says:

    La mulţi ani, Oana!

  17. mihai barbuta Says:

    sa ne rugam sa nu mai bage mana pana la cot in banii nostrii sa fie ferit de ispita minciunii,inselaciunii,mitei,hotiei,lacomiei.


Lasă un comentariu