Puteti semnala aici fraudele electorale la care ati asistat in localitatea voastra

http://www.petitieonline.ro/petitie/opriti_fraudarea_alegerilor-p57394054.html

Va invit sa accesati linkul de mai sus pentru a incerca impreuna sa facem dreptate in cazul fraudarii alegerilor prezidentiale! Va rog, de asemenea, ca, in cazul in care ati asistat la fraude electorale in turul II sa le semnalati in comentariile voastre! Va multumesc!

35 răspunsuri to “Puteti semnala aici fraudele electorale la care ati asistat in localitatea voastra”

  1. Mihai B Says:

    Da la Galati , Nica Dan a dus la tara persoaneledin scari intregi de bloc pentru a vota cu Geoana.Toti reau angajati pe la Primaria Galati care e PSD.

  2. http://alinaplugaru.wordpress.com/ Says:

    Eu nici nu am fost la vot.E chiar inutil si nu inteleg isteria

  3. marinescu Says:

    Unde este coruptia si criza ? Puteti vedea nernorociile facute de UDMR-isti. Intrati pe pagina hotlovestudio.com si veti avea subiecte bomba tot anul.

  4. Ovidiu Says:

    Atat ii trebuia lui Mircea Geoana in strainatate ca sa castige – 28.084 voturi.

    http://stirea.wordpress.com/2009/12/12/mircea-geoana-a-castigat-alegerile-in-romania

  5. homer Says:

    CINE A INTELES CUM AU STAT LUCRURILE ,ISI AMINTESTE CA LIDERII MARCANTI AI P.D.L.-ului(BLAGA) AU ZIS DE LA INCEPUT CA DACA SE RENUMARA VOTURILE ,O SA FOE MAI RAU!!!
    DE UNDE STIAU ?PAI EI AU CONDUS OPERATIUNEA INVALIDARII VOTURILOR PENTRU GEOANA -PRIN STAMPILAREA ACESTORA INCA O DATA ORI DE DE DOUA ORI SI CU APLICAREA STAMPILEI DE VOT SI PE DREPTUNGHIUL IN CARE ERA NUMELE CANDIDATULUI BASESCU –PENTRU A SE SPUNE ULTERIOR CA VOTANTUL L-A VRUT PE BASESCU!!!
    D.N.A.ESTE =POLITIE POLITICA .CA SI A.N.I.A.N.A.F.DUPA BECALI ,VOICU,URMEAZA CERCETAREA ABUZIVA A LUI VANGHELIE SI HREBENCIUC APOI CEVA DE LA P.N.L.(A INCEPUT CU FOSTUL MINISTRU AL MUNCII,PENTRU ACONTINUA CU LO-CA SEA CEDEZE!!).DACA ERAM DIN TIMP CREZUT ,NU SE AJUNGEA AICI

    CU OCAZIA SCHIMBARII JANDARMILOR LUI BLAGA CARE PAZEAU SACII CU BULETINE DE VOT (DE LA BIROURILE ELECTORALE JUDETENE )UNELTELE CRIMINALE BASESCIENE AU SCHIMBAT BULETINELE DE VOT IN FAVOAREA LUI BASESCU -DOAR IN LOCURILE IN CARE AU FOST 100 %SIGURI CA NU EXISTA ABSOLUT NICI UN RISC!AU FOST ILEGAL DESIGILATE DOCUMENTELE SAVARSINDU-SE INFRACTIUNE DE RUPERE DE SIGILII, TRISOTUL BASESCU A CONDUS OPERATIUNEA BAZANDU-SE PE CEAUSISTA LIDIA BARBULESCU MEMBRA PERMANENTA A C.S.M. SO PROPUSA PRESEDINTE A I.C.C.J.-SEFA LUI CAZANCIUC (IN TRECUT PURTATOR DE CUVANT LA PARCHETUL DE PE LANGA I.C.C.J. -IAR ACUM IN M.A.E.).ACUM TRAIAN BASESCU VA SEMNA DECRETUL PREZIDENTIAL DE NUMIRE AL OBEDIENTEI INFRACTOARE LIDIA BARBULESCU.,
    FDE CE NU SAU TRANSPORTAT IMEDIAT LA TRIBUNALE SACII DE BULETINE DE VOT?PENTRU CA S-A PASTRAT SOLUTIA DE REZERVA ,CA DACA SE FACE CONTESTATIE IMPOTRIVA REZULTATELOR ALEGERII-DE CATRE P.S.D-. ,SA SE TREACA LA PLANUL B AL ANULARII BULETINELOR DE VOT VALABILE ALE LUI GEOANA CONCOMITENT CU DISTRUGEREA ALTORA SI INLOCUIREA LOR CU BULETINE FAVORABILE LUI BASESCU.
    [UNELTELE CRIMINALE BASESCIENE AU SCHIMBAT BULETINELDEVOT IN FAVOAREA LUI BASESCU -DOAR IN LOCURILE IN CARE AU FOST 100 %SIGURI CA NU EXISTA ABSOLUT NICI UN RISC!]
    Minoritatile “nationale”( Uniunea Ucrainienilor din Romania,Partida Romilor „Pro- Europa”,Uniunea Democrată Turcă din România, Uniunea Polonezilor din Romania,Federatia Comunitatilor Evreiesiti din Romania ,Uniunea Croaţilor din România,Asociatia Italienilor din Romania)sunt liantul intre agenturile straine si tradatorii din serviciile secrete din Romania-de care vorbea asasinatul CEAUSESCU!METODA RACOLARII DE CATRE PDL PRESUPUNE COINTERESARE SI SANTAJ.STITI CE LI SE SPUNE PE FATA CELOR CARE SUNT CHEMATI SA TRADEZE?”ORICUM BASESCU CASTIGA”.ESTE UN INSTRUMEN DE LUCRU ORDINAR!
    DE CE SE DORESTE CA PANA LUNI SA SE REZOLVE NUMARAREA VOTURILOR,?PENTRU CA CE(BARROSO) SI F.M.I. COMPLICII LUI BASESCU .SA POATA VORBI CU UN GUVERN CORUPT AL LUI BASESCU! MAGISTRATII DIIN B.E.C. SUNT COMPLICII SI COAUTORII INFRACTORULUI BASESCU -INCA DE PE TIMPUL CAND BASESCU ERA PRIMAR GENERAL.PE LANGA FAPTUL CA SUNT COINTERESATI,PENTRU A NU TRADA, SUNT SI SANTAJATI IN PRELABIL DE CATRE POLITIA POLITICA BASESCIANA!!IATA DE CE NUMAI LUPTA CONTINUA SI PERMANENTA PENTRU CASTIGAREA DEMOCRATIEI ESTE SINGURA SANSA PENTRU POPORUL ROMAN ! TREBUIE INDEPARTATE DIN VIATA PUBLICA ACESTE REZIDURI UMANE!!!

    MAI INTAI DE CURATAREA SI PROTEJAREA MEDIULUI AMBIANT,CRED CA ESTE NECESARA PROTEJAREA AGENTULUI ANTROPIC,A OAMENILOR CARE SUNT OAMENI TOCMAI DECATRE CEI CE SUNT INUMANI!DACA ACEASTA NU SE POATE ,CACI NU VOR SA LASE PUTEREA ALTORA.,ATUNCI TREBUIE INDEPARTATE DIN VIATA PUBLICA ACESTE REZIDURI UMANE!!!

  6. homer Says:

    Scenariul Prezidential
    INCA DIN 1 OCTOMBRIE 2009, SAU INTELES CEI 5 JUDECATORI CORUPTI SI SANTAJATI AI INALTEI CURI DE CASATIE SI JUSTITIE care au fost trasi la sorti de presedintele interimar al Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Lidia Barbulescu.MEMBRU PERMANENT AL C.S.M. SI PRESEDINTE I.C.C.J. :PRESEDINTE B.E.C. Ana Hermina Iancu de la Sectia Penala, Gheorghita Nutac de la Sectia Contencios Administrativ-Fiscala, Georgeta Teodorescu de la Sectia Comerciala, Maura Olaru de la Sectia Comerciala si Danut Cornoiu de la Sectia Civila.
    BASESCU VA FI REALES PRIN FRAUDA ,CA SA NE PASTRAM PRIVILEGIILE SI AVERILE NOASTRE ILEGALE SI NEJUSTIFICATE!!!

    PENTRU A FUGI DE RASPUNDERE,Preşedintele B.E.C. Ana Hermina Iancu ,a încălcat decizia C.C.R. dispunând ca voturile să fie numărate de B.E.J. si nu de B.E.C..Prin această decizie nu se poate asigura siguranţa tuturor buletinelor de vot” PENTRU A AVEA CEVA LA MANA PENTRU ILEGAL;ITATEA FACUTA ,Preşedintele B.E.C.,cere CHIPURILE CCR să dea „PRECIZARI prvind decizia sa. IATA NEGRU PA ALB CUM STAU LUCRURILE:”Referitor la hotărârea dumneavoastră prin care s-a dispus reexaminarea voturilor nule şi renumăraraea acestora de către BEC, vă rugăm să ne precizaţi următoarele: operaţiunea efectivă de reexaminare urmează să fie făcută de membrii B.E.C. la sediul său din Bucureşti sau dacă această opoeraţiune urmează a fi făcută de B.E.J.-uri care vor transmite situaţia spre centralizare BEC-ului
    ESTE EVIDENT CA C.C.R.A INTRAT IN JOCUL B.E.C.PENTRU REALEGEREA LUI BASESCU
    TRIADA LUCREAZA PE FATA CACI NU O TRAGE NIMENI LA RASPUNDERE!! CAT TIMP C.C.R. ESTE IN FAVOAREA LUI BASESCU ,A.N.I.,A.N.A.F.,D.N.A., STAU IN ASTEPTARE! DACA IMI ADUC AMINTE BINE,SI INTR-UN DOSAR AL MEU ,A FOST FOLOSITA JUDECATOAREA IANCU HERMINA .A EXECUTAT ORDINUL LUI BASESCU, CHIAR CAND ERA PRIMAR GENERAL!

  7. homer Says:

    Neamurile la Apel: ZIUA
    25 Oct 2006 … 40 – ANA HERMINA IANCU, judecator (detasat la Inspectia Judiciara a CSM). – ruda gradul II Georgeta Raportoru, executor judecatoresc la BEJ
    DE CE BASESCU NU ALUAT NICI O MASURA ASUPRA MAFIEI JUDICIARE(IANCU HERMINA ?PENTRU A O FOLOSI SIA LT DAT LA “RAZBOIU”VORBA LUI CARAGAILE

    2006 ZIUA Clanurile Justitiei (II)Neamurile la Apel
    – Opt judecatori sunt sot si sotie la aceeasi instanta * Serialul declansat ieri de ZIUA a generat un val de telefoane la redactie, din partea unor justitiabili care se plang de clanurile locale din Magistratura * Avocati si magistrati de cariera s-au aratat consternati de numarul mare de rude din sistemul judecatoresc
    ZIUA continua serialul de dezvaluiri privind rudele din sistemul judiciar ale judecatorilor si procurorilor de la marile instante si parchete din tara. Daca ieri am prezentat inventarul rudelor magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, azi vom face acelasi lucru pentru cea mai mare curte de apel din Romania – Curtea de Apel Bucuresti. Demersul nostru jurnalistic vine in sprijinul justitiabililor, care nu au acces la declaratiile magistratilor (impuse prin noile modificari ale legilor Justitiei initiate de ministrul Monica Macovei) prind indicarea numelor rubedeniilor din sistemul judecatoresc, si care pot astfel sa-i depisteze in timp util pe acei magistrati care nu vor sa inteleaga ca nu pot comparea in cauze unde sunt susceptibili de fel de fel de interese personale ori familiale. Reactiile cititorilor la dezvaluirile din numarul trecut, dar si ale unor avocati cu state vechi in profesie au fost diverse, de la uimire fata de numarul imens de rude (pana si unii magistrati de cariera au ramas consternati de acest fapt) si pana la reactii de indignare ori de elucidare a unora din cauzele pentru care Justitia merge atat de prost. Unii cititori chiar au semnalat faptul ca in instantele romanesti, judecatori nu au pe masa – ca la americani, de pilda, – placute cu numele lor, astfel incat cei care intra in salile de judecata sa stie cu cine au de-a face. Altii, foarte numerosi, ne-au cerut sa publicam si listele cu rudele magistratilor din fel de fel de judete, acuzand „mafiile” si „famigliile” locale, care se mostenesc din generatie in generatie. Si nu putini au fost cei care au apreciat ca legaturile de rudenie sunt numai un varf vizibil al aisbergului, intrucat exista si alte tipuri de legaturi (colegi de facultate, prietenii de sprituri si politice, amanti, legaturi de afaceri sau intelegeri oculte) care sunt greu de cuantificat si care explica de ce actul de justitie se transforma adeseori intr-un joc de „alba-neagra”, in functie de toane si interese, care nu are nimic de-a face cu probele din dosare. Pe de alta parte, dezvaluirile noastre de ieri au produs mare agitatie in lumea avocatilor, ziarul nostru fiind copiat in sute de exemplare dupa ce a disparut de la tarabe la primele ore. Zeci de avocati ne-au sunat ieri la redactie pentru a ne relata ca dupa ce au aflat despre anumite legaturi de rudenie din ziarul nostru, au realizat de ce au pierdut anumite procese.
    ZIUA prezinta in continuare lista cu rudele a 87 de judecatori de la Curtea de Apel Bucuresti, cu recomandarea catre cei care au probe despre dosare solutionate de magistrati in favoarea lor sau a rudelor lor, sa ne contacteze la redactie. Din lista cu judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti pe care o prezentam in continuare, se remarca un fapt de natura sa dea nastere unor dezbateri pe tema legaturilor de rudenie intre magistrati care lucreaza la aceeasi instanta. Si anume, sotii Bajan, Dolache, Popa si Popescu-Elizeu, lucreaza cot la cot in cadrul aceleiasi curti – desi, trebuie sa recunoastem, nu intra impreuna in aceleasi complete de judecata. Nu spunem ca este ilegal, dar aparitia unor familii intregi in instante este de natura sa-i alarmeze pe justitiabili si sa dea nastere unor suspiciuni legitime, care nu ajuta imaginii Justitiei.
    (va urma)
    Declaratiile judecatorilor Curtii de Apel Bucuresti
    1 – DAN LUPASCU, presedintele Curtii de Apel Bucuresti
    – sotia Mirela Ileana Lupascu, consilier juridic in Ministerul Justitiei;
    2 – DOINA ANGHEL, judecator
    – sora Mariana Anghel, grefier la Judecatoria Sectorului 6;
    3 – FILOFTEIA APOSTOL, judecator
    – fiul Marian George Apostol, expert – jurist la Cabinetul de avocati „Vidaeff – Nedelcu”;
    4 – AURICA AVRAM, judecator
    – sotia Marieta Avram, director la Centrala BRD SA – Directia juridica;
    5 – LILIANA BADESCU, judecator
    – sotul Leornard Badescu, judecator la Tribunalul Comercial Arges;
    6 – ADRIANA ELENA BAJAN, judecator
    – sotul Vasile Bajan, judecator la Curtea de Apel Bucuresti;
    7 VASILE BAJAN, judecator
    – sotia Adriana Elena Bajan, judecator la Curtea de Apel Bucuresti;
    8 – DANIELA ADRIANA BINA, judecator
    – sotul, Adrian Bina, avocat;
    9 – FLORICA BODNAR, judecator
    – sotul Severin Bodnar, avocat in Baroul Bucuresti;
    – fiica Maria Cristina Antonia Bodnar, consilier juridic la SC Practic SA;
    – nepotul Bogdan Felician Voicu, procuror la DIICOT – Parchetul Inaltei Curti;
    – afin gradul III, Stefania Voicu, avocat in Baroul Bucuresti;
    – afin gradul IV, Eugen Vadiliu, director adjunct la Oficiul Roman pentru Drepturile de Autor;
    10 – ADRIANA TEODORA SANDA BUCUR, judecator
    – fiul Octavian George Bucur, avocat stagiar in Baroul Bucuresti;
    11 – IOANA BUZEA, judecator
    – afin gradul III, Roxana Buzea, avocat stagiar;
    12 – MARCELA ALEXANDRINA CAMPEANU, judecator
    – fiica Oana Florentina Mazuru, avocat in Baroul Bucuresti;
    13 – MARIN CARCEL, judecator
    – fiica Ileana Chirciu, notar in Bucuresti;
    14 – MIHAELA LAMIITA CIOCEA, judecator
    – sora Nicoleta Ciocea, avocat in Baroul Bucuresti;
    15 – IULIA MANUELA CIRNU, judecator
    – sotul Dragos Cirnu, avocat in Baroul Bucuresti;
    16 – CARMEN GEORGIANA COMSA, judecator
    – sotul Marius Bogdan Ionut Comsa, procuror la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti;
    – afin gradul IV Simona Alexandru, consilier juridic la BCR;
    17 – MINODORA CONDOIU, judecator
    – var primar Vasile Condoiu, comisar de politie la Autoritatea pentru Straini – MAI;
    18 – CORINA ALINA CORBU, judecator
    – ruda gradul IV Vena Mocanu, consilier juridic la Directia Agricultura Vaslui;
    19 – CARMEN VALERIA COSMA, judecator
    – var Vasile Vatamanescu, avocat in Baroul Bucuresti;
    20 – VIORICA COSMA, judecator
    – fratele Constantin Clenciu, avocat in Baroul Craiova-Dolj;
    21 – VIORICA COSTINIU, judecator (presedintele AMR)
    – sotul Florin Costiniu, judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie;
    – fiica Alexandra Croitoru, avocat in Baroul Bucuresti;
    – afin gradul IV Ioan Marian Costiniu, avocat in Baroul Bucuresti;
    22 – FLORICA COTTA, judecator
    – sotul Mihai Paul Cotta, magistrat asistent la Curtea Constitutionala;
    – fiica Claudia Cotta, jurist la PMB;
    23 – LILIANA CRANGASU, judecator (inspector judecatoresc la CSM)
    – sotul Dragutu Crangasu, ofiter la Serviciul Roman de Informatii;
    24 – SIMONA CRISTESCU, judecator
    – afin fradul IV Paul Stanescu, avocat in Baroul Arges;
    25 – LIVIU CORNEL DOBRANISTE, judecator
    – declaratia sa afisata pe site-ul CSM este alba, probabil dintr-o eroare de scanare;
    26 – DAMIAN DOLACHE, judecator
    – sotia Ileana Izabela Dolache, judecator la Curtea de Apel Bucuresti;
    27 – ILEANA IZABELA DOLACHE, judecator
    – sotul Damian Dolache, judecator la Curtea de Apel Bucuresti;
    28 – IULIAN ILIE DRAGOMIR, vicepresedinte al Curtii de Apel Bucuresti
    – sora Yanka Dragomir, consilier juridic BCR;
    29 – DOINA DUICAN, judecator
    – fiul Daniel Duican, avocat in baroul Mehedinti;
    – fiica Andreea Duican, avocat in Baroul Bucuresti;
    30 – SOFICA DUMITRASCU, judecator
    – sotul Costinel Dumitrascu, avocat;
    31 – FLORICA DUTA, judecator
    – fratele Titu Duta, procuror la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie;
    – verisoara Luminita Duta, judecator la Tribunalul Vrancea;
    – ruda Sandra Duta, jurist la Imprimeria Nationala;
    32 – LAVINIA DUTULESCU, judecator
    – ruda gradul IV Cristian Ionita, judecator la Judecatoria Pitesti;
    – afin gradul IV Laura Ionita, judecator la Tribunalul Arges;
    33 – PAVEL FILIP, judecator
    – fiica Magdalena Filip, avocat in Baroul Bucuresti;
    – nepoata Camelia Buturuga, avocat in Baroul Bucuresti;
    34 – NICOLAE FLORESCU, vicepresedinte al Curtii de Apel Bucuresti
    – fratele Dumitru Florescu, avocat in Baroul Bucuresti;
    – fiul Nicolae Adrian Florescu, consilier la BCR;
    – nepoata Cristina Maria Scheaua, judecator la Curtea de Apel Bucuresti;
    – nepoata Nicoleta Ioana Popa, avocat in Baroul Bucuresti;
    – afin Marius Scheaua, avocat in Baroul Bucuresti;
    35 – CARMEN VERONICA GAINA, judecator
    – ruda gradul IV Ionut Cristian Gaina, judecator la Judecatoria Alexandria;
    36 – GHEORGHE GRECU, judecator
    – fiul Bogdan Iulian Grecu, consilier juridic la MAI – DEIP Bucuresti;
    37 – NICOLAETA CAMELIA GRIGORESCU, judecator
    – sotul Constantin Grigorescu, procuror la Parchetul Inaltei Curti;
    38 – GEORGETA GURANDA, judecator
    – fiul Mihail George Guranda, avocat in Baroul Constanta;
    – nora Raluca Guranda, avocat in Baroul Constanta;
    39 – VIOLETA HUTOPILA, judecator
    – fiul Adrian Hutopila, avocat in Baroul Brasov;
    40 – ANA HERMINA IANCU, judecator (detasat la Inspectia Judiciara a CSM)
    – ruda gradul II Georgeta Raportoru, executor judecatoresc la BEJ „Iordache Radu”;
    – ruda gradul IV Olga Claudia Iancu, consilier juridic la BEJ „Iordache Radu”;
    – ruda gradul IV Olivia Mihartescu, avocat in Baroul Bucuresti;
    41 – MARIA CARMEN ILIE, judecator
    – sotul Mihai ILIE consilier juridic la Primaria Municipiului Bucuresti;
    42 – EUGENIA ION, judecator
    – ruda de gradul IV Tania Nasta, avocat in Baroul Bucuresti;
    43 – VALENTINA IONESCU, judecator
    – sotul Niculae Ionescu, executor judecatoresc la BEJADIC;
    – fratele Lucian Minea, avocat in Baroul Ialomita;
    – verisoara Paula Slivinski, avocat in Baroul Bucuresti;
    – varul Laurentiu Dan, notar;
    – varul Nicolae Dan, notar;
    44 – GEORGETA LETI, judecator
    – sotul Octavian Leti, avocat in Baroul Bucuresti;
    45 – IONUT MIHAI MATEI, judecator
    – sora Daniela Matei, procuror la DIICOT – Parchetul Inaltei Curti;
    46 – DESPINA MIHAI, judecator
    – nepoata Ioana Bogdana Besoiu, consilier juridic BCR;
    47 – DOINITA MIHALCEA, judecator
    – fratele Ionel Mircea Stoica, agent-sef Politie Rutiera IPJ Teleorman;
    48 – ELENA MINCU, judecator
    – sora Gheorghita Lutac, judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie;
    49 – DANIELA LAURA MORARU, judecator
    – sotul Traian Moraru, procuror la Parchetul Militar;
    – cumnatul Boris Moraru, jurist la SC Transped Bucuresti;
    50 – TATIANA GABRIELA NASTASE, judecator
    – sotul Dan Nastase, avocat;
    51 – ANTOANETA NEDELCU, judecator
    – sotul George Nedelcu, avocat in Baroul Bucuresti;
    52 – BEATRICE IOANA NESTOR, judecator
    – sotul Dragos Nestor, prim-procuror la Parchetul Tribunalului Bucuresti;
    – cumnatul Raul Alexandru Nestor, judecator la Judecatoria Sectorului 2;
    53 – ILEANA NICOLAE, judecator
    – nepoata Iuliana Georgiana Vacaru, consilier juridic la BNP „Floarea Sarbu” Bucuresti;
    54 – CRISTIAN OLTEANU, judecator
    – sotia Cristina Olteanu, avocat in Baroul Bucuresti;
    55 – MIHAI OPRESCU, judecator
    – sotia Maria Sabina Oprescu, magistrat asistent la Inalta Curte de Casatie si Justitie;
    56 – ELENA DANIELA OPRIS, judecator
    – sotul Octavian Opris, procuror la Departamentul National Anticoruptie;
    57 – BOGDANA ALINA ORASEANU, judecator
    – cumnatul Radu Cristian Mitescu, avocat in Baroul Bucurestil;
    – socrul surorii Petrica Mitescu, jurist la Reiffeisen Bank;
    – cumnatul Dan Catalin Mitescu, jurist;
    58 – SILVIA PANA, judecator
    – sotul Rares Pana, procuror la Parchetul Inaltei Curti;
    59 – DANIELA PANIOGLU, judecator
    – fratele Laurentiu Panioglu, consilier juridic la Comitetul Olimpic Sportiv Roman;
    – varul Costel Caraman, consilier juridic la ISC Hiron SRL Galati;
    60 – FANICA PENA, judecator
    – sotul Vasile Pena, avocat in Baroul Bucuresti;
    61 – DUMITRITA PICIARCA, judecator
    – sotul Maricel Piciarca, avocat in Baroul Bucuresti;
    62 – MIRELA POLITEANU, judecator
    – cumnata Stefania Sofronea, procuror la Parchetul Inaltei Curti;
    63 – ION POPA, judecator
    – sotia Roxana Popa, judecator la Curtea de Apel Bucuresti;
    64 – ROXANA POPA, judecator
    – sotul Ion Popa, judecator la Curtea de Apel Bucuresti;
    65 – PETRE POPESCU, judecator
    – socrul Anghel Demetrescu, notar public;
    66 – ADRIANA LIVIA POPESCU-ELIZEU, judecator
    – sotul Claudiu Popescu-Elizeu, judecator la Curtea de Apel Bucuresti;
    67 – CLAUDIU POPESCU-ELIZEU, judecator
    – Adriana Livia Popescu-Elizeu, judecator la Curtea de Apel Bucuresti;
    68 – MIHAELA IOANA PRISACARU, presedintele Sectiei a VI-a
    – afin gradul III Constantin Iuliu Aron, consul general la Consulatul Roman Szeged – Ungaria;
    69 – ELISABETA ROSU, judecator
    – sotul Eusebiu Rosu, consilier juridic la BRD – Societe Generale;
    – verisoara Emilia Dimache, analist financiar la Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor;
    70 – CRISTINA ROTARU, judecator
    – sora Laura Rotaru, avocat;
    71 – VALENTINA SANDU, presedintele Sectiei a VII-a
    – fiica Silvia F. Sandu, avocat stagiar in Baroul Bucuresti;
    – nepoata Monica Poteras, avocat stagiar in Baroul Bucuresti;
    72 – MARIA CRISTINA SCHEAUA, judecator
    – sotul Marius Scheaua, avocat in Baroul Bucuresti;
    – unchiul Nicolae Florescu, vicepresedinte al Curtii de Apel Bucuresti;
    – ruda gradul II Florescu Dumitru, avocat in Baroul Bucuresti;
    – ruda de gradul II Nicoleta Popa, functionar la Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor;
    – ruda gradul IV Adrian Florescu, consilier juridic BCR;
    73 – GEORGETA SIRBU, judecator
    – sotul Cristian Sirbu, avocat in Baroul Bucuresti;
    74 – GEORGETA STEGARU, judecator
    – sotul Mitu Stegaru, judecator la Tribunalul Bucuresti – Sectia a II-a penala;
    75 – RODICA SUSANU, judecator
    – sora Dorina Popa, notar la Braila;
    76 – GEORGETA TILIM-PEA, judecator
    – fiica Irina Burteasi, procuror la Parchetul Sectorului 5 Bucuresti;
    77 – ELENA VIVIANE TIU, presedintele Sectiei a IX-a
    – sotul Alexandru Tiu, avocat;
    78 – CLAUDIU TOMA MARIUS, judecator
    – fiica Claudia Mihaela Vintila, avocat in Baroul Bucuresti;
    – fiul Claudiu Mihai Toma, avocat in Baroul Teleorman;
    – fratele Ovidiu-Carmen Toma, procuror la Parchetul Teleorman;
    79 – VIORICA TRESTIANU, judecator
    – fiul Ion Leonard Puscatu, notar stagiat la CNP „Zorila”;
    – afin Catalin Trestianu, jurist la Administratia Protocolului de Stat;
    80 – CARMEN MIHAELA TROPCEA, judecator
    – sotul Mihai Tropcea, consilier juridic la Administratia Zonei Libere Giurgiu;
    – fiica Andreea Irina Tropcea, consilier juridic la SC Mega Company Bucuresti;
    81 – ALINA IULIANA TUCA, judecator
    – sotul Florentin Tuca, avocat la SCP „Tuca, Zbarcea si asociatii”;
    – afin Dana Tuca, avocat la SCP „Tuca, Zbarcea si asociatii”;
    82 – ELENA LUISSA UDREA, judecator
    – sotul Constantin Udrea, judecator la Tribunalul Militar Teritorial Bucuresti;
    83 – FRANCISCA MARIA VASILE, judecator
    – ruda gradul IV Cristian Tinculescu, agent politie IPJ Bacau;
    84 – MIHAELA VINTILA, judecator (detasat la CSM – Directia Resurse Umane)
    – Laurentiu Vintila (n.n. – nu se specifica daca e sot sau frate), procuror la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti, detasat in functia de director al Penitenciarului Rahova;
    85 – MIRELA VISAN, judecator
    – mama Georgeta Oprea, grefier la Judecatoria Pitesti;
    – sora Elena Visan, referent la ONRC (Registrul Comertului);
    86 – FLORICA VOICU, judecator
    – sotul Daniel Voicu, avocat in Baroul Bucuresti;
    – cumnata Mihaela Voicu, grefier la Judecatoria Sectorului 6;
    87 – DANIELA MARIA YANAY, judecator
    – matusa Camelia Dumitrescu, avocat in Baroul Ploiesti;
    – verisoara Alexandra Dumitrescu, avocat in Baroul Ploiesti.
    „Costiniu & Costiniu” – dosar rezolvat in familie
    Poate un magistrat de la Curtea de Casatie sa solutioneze un dosar rezolvat intr-un anumit fel de sotia sa, ca judecatoare la instanta inferioara (Curtea de Apel Bucuresti) ? Poate. Exemplificam acest dramatic fenomen al „justitiei in familie” cu un caz selectat din numeroasele dosare si hotarari judecatoresti, monitorizate de Departamentul „Investigatii” al ziarului nostru. Dosarul nr. 2008/2005, pe rolul Sectiei a II-a Penala de la CA Bucuresti a fost repartizat completului prezidat de judecatoarea Viorica Costiniu, nimeni alta decat presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania. Dosarul viza ilegalitati si fraude reclamate de Liga Nationala a Bolnavilor Renali din Romania (LNBRR). Cum a decurs procesul la CAB ? Presedintele LNBRR, Petre Badea, a dezvaluit magistratilor de la Curtea de Casatie urmatoarele: „Cazul Ligii a ajuns CA Bucuresti, la gadele magistratilor, Viorica Costiniu (…), care a primit un dosar fantoma, iesit din termen cu 150 de zile. Doamna Costiniu simuleaza judecata prin doua incheieri de sedinta. (…) Prin manevrele facute de Viorica Costiniu, dosarul nr.2008/2005 a ajuns la Inalta Curte de casatie, unde a primit nr. 4467/2005”.
    CSM stie?
    Cum s-a derulat procesul la instanta suprema? Aflam aceasta dintr-un document judiciar, depus de presedintele LNBRR la Curtea de Casatie: „Inainte cu 45 de minute ca sedinta sa ia sfarsit (…), locul de presedinte a fost luat de judecatorul Florin Costiniu, nimeni altul decat sotul Vioricai Costiniu, care a gainarit dosarul nr.2008/2005. In aceasta situatie, am cerut noului presedinte sa ia in discutie dosarul Ligii, raspunsul domnului Florin Costiniu a fost ca dosarul a ramas in pronuntare (cu decizia nr.330/2006 – n.n.). Dosarul nr.2008/2005 este fabricat de procurorul Gheorghe Draghici (sef de sectie in PG, demis de ministrul Justitiei pentru crunta incompetenta – n.n.). Dupa un circ ce n-a vazut lumea, facut de judecatoarea Viorica Costiniu cu dosarul nr. 2008/2005 (…), acesta a ajuns la ICCJ”. CSM are cuvantul.
    Silviu ALUPEI

  8. Dorina Avramut Says:

    Stimata doamna,
    bine v-am regasit!

    Am votat. Am votat cu Traian Basescu dar, a jucat murdar!
    Fiicele mele( care au votat cu Mircea Geoana), inainte de a intra in cabina de vot au avut in mana, un vot nul?!Ce ar face lupoaica, in acest caz?

    Sa auzim de bine!

  9. ELMMAR Says:

    Se trezeste Zeus scriind pe blog la Nastase si se preface ca se ia de Mitrea.
    De parca noi nu stim ca Basescu si Mitrea sunt aceeaso marfa.
    Basescu o are pe Elena blonda vopsita, Mitrea are si el blonda lui vopsita(numai ca nu se numeste Elena) da’ asta nu conteaza.
    Elena lu’ Basescu e maritata cu Cocos, blonda lu’ Mitrea era si ea maritata.
    Basescu si a facut blonda deputata, Mitrea si a facut si el blonda deputata si inca de mai multe ori. Acum se repede in gatul lui Basescu sa l sperie, ca sa si “bage” blonda la guverne ca nu mai are trai bun cu ea de cand marinarul a facut o pe a lui ministreasa turizda.
    Besescu si a pus maimutoii pe posturi importante la pedeleu, Mitrea si a pus maimutoiul care este pa post de shef pesedeu la Bucuresti.
    A fost Basescu ministru al transporturilor, a fost si Mitreaaa.
    L a muscat Base pe Nastase de fund, l a muscat si Mitreaaaa.
    Diferenta este ca Basescu e cu carma, Mitrea e cu manivela…mare diferenta n am ce zice.
    Basescu zice ca iarna nu i ca vara, Mitrea zice ca
    viata e dura ca caldaramul.
    E’te potriveala dracu’.

  10. neagu george Says:

    E o tema falsa, cu totii stim ca alegerile au fost fraudate, dar si celelalte au fost fraudate si nu au mai fost anchete. Fraudarea alegerilor trebuia prevenita prin adoptarea unei legi care sa nu mai prevada dreptul de a alege in afara domiciliului, nici macar a celor din diaspora ( nu ei suporta consecintele votului dat!). Apoi, sa evitati sa numiti la sectii de votate si in birouri electorale, oameni de paie. Infine, cel mai important, NU TREBUIA SA INTRATI LA GUVERNARE, astfel favorizand ramanerea PDL singur la guvernare, tocmai in timpul alegerilor. Adevarul este ca dl. Geoana NE-A DUS CU PRESUL, FAVORIZAND PE TB.

  11. Bibliotecaru Says:

    Mai este o chestiune.
    Dacă participă la vot 10 mil. (nu au fost atât, dar să zicem) de alegători şi dacă înscrierea în cursă reprezintă 100.000 de semnături care te susţin (adică, cum ar veni, 1% din votanţi), eu nu ştiu cum de 5 candidaţi au obţinut sub 1%. Constantin-Ninel Potîrcă a obţinut 21.306 voturi…

  12. mihai Says:

    La mine in bloc am un prieten care este pleat de mult din tara, l-am vazut pe lista si era semnat in dreptul lui…. din pacate este prea tarziua

  13. mihaella1 Says:

    Oana, iti doresc un Craciun Fericit alaturi de cei dragi. La multi ani!

  14. ioana Says:

    Stiu ca nu este locul pentru un astfel de mesaj dar va spun sincer ca incerc toate metodele care imi vin in minte pentru a da o mana de ajutor unui bebelus de doar 6 luni. S-a nascut prematur si din cauza ca a stat pre mult timp la incubator s-a ales cu o dezlipire de retina la ambii ochisori. A ajuns la o operatie in Germania si cu recuperarea de rigoare va reusi sa vada cu acest ochi (cel putin asa sustin specialistii de acolo) si ne-au dat sperante si pentru cel de-al doilea ochisor. Doar ca pentru prima operatie familia lui Sebastian a cheltuit 10.000 de euro si chiar le este imposibil sa stranga acum suma de 15.000 de euro care este necesara pentru operatia la cel de-al doilea ochisor! Daca dumneavoastra sau vreun cititor al blogului considerati ca puteti da o mana de ajutor va rog din toata inima sa nu ezitati sa o faceti! Va las datele de contact ale bunicii copilului!
    Fam. Caval: 0726/391299 galati

  15. Bibliotecaru Says:

    Sărbători fericite!

  16. Ovidiu Says:

    http://stirea.wordpress.com/2009/12/25/dumnezeu-nu-te-iarta-ion-iliescu-dumnezeu-iarta-pe-cei-ce-cred-in-domnul-isus-si-traiesc-o-viata-curata-dupa-voia-lui-dumnezeu/

    Dumnezeu nu te iartă. Ion Iliescu. Dumnezeu iartă pe cei ce cred în Domnul Isus şi trăiesc o viaţă curată după voia lui Dumnezeu. VEZI VIDEO

  17. Sibilla Says:

    Sărbători Fericite, Binecuvântate !

  18. Ovidiu Says:

    http://stirea.wordpress.com/2009/12/27/o-scrisoare-a-mamei-lui-ion-iliescu-care-ii-cerea-lui-ceausescu-reabilitarea-sotului-ei-alexandru-iliescu/
    INCENDIAR – O FOTOGRAFIE DIN 1938, CU ALEXANDRU ILIESCU, ION (MARCEL) ILIESCU, MARCICA ILIESCU! MAI SUNT ALTE SURPRIZE CITESTE!

  19. Jocuri Online Tari Says:

    Se intampla mult prea rar ca o munca cinstita sa fie respectata in tara aceasta…

  20. COZMA Says:

    http://partidulmuncitorilor.wordpress.com/

    MIRON COZMA SI-A LANSAT PARTIDUL MUNCITORILOR!

  21. Paul Octavian Grigoraş Says:

    Bună ziua.

    Vreau să vă rog şi pe dumneavoastră, la fel cum am rugat şi pe alte persoane publice, sau simpli cetăţeni, să spuneţi ce părere aveţi despre faptul că Radu Stroie a fost surprins în campania electorală făcînd cadouri votanţilor din circumscripţia sa, adică celor care urmau să iasă la vot. Ştiţi că acest lucru este atât ilegal, cât şi imoral. Credeţi că merită în urma acestor fapte lipsite de moralitate să reprezinte pe români în Parlament?

    Întrebarea nu are ca scop lămurirea de valori politice, ci morale.

    Aştept cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră.

    Mulţumesc.

  22. sara Says:

    Misto blogul. Daca shefu’ nu a fost sprijinit la nivelul provocarii , iar daca unii in spate isi dau coate sa-i traga scaunul ( poate Marul fusese aruncat din alta ograda,cu bolta) nu e un motiv intemeiat sa nu faci update . In cazul in care e opera unui webmaster, felicitari ca ai fler in a-ti alege ekipa.

  23. mineriada1990 Says:

    Scumpa Oana,este o romanca frumoasa,desteapta,si iti doresc succes.Astept sa publici cat mai des articole despre tine.With love,me!

  24. Stângaciu Says:

    Doamnă Oana,
    L-am cunoscut pe regretatul Paul Niculescu-Mizil, un militant de seamă, care a luptat până la sfârşitul vieţii pentru cauza stângii. Soarta v-a desemnat să-i preluaţi ştafeta. Pentru a deveni o autentică militantă de stânga trebuie să fiţi mai activă politic, aveţi potenţial, nu vă opriţi din ofensivă şi înconjuraţi-vă de militanţi autentici ai mişcării de stânga. Succes !

  25. Vizionar Says:

    Bal mascat

    Mătuşa bogată priveşte din criptă (iordane),
    Splendid ornată-n comori şi chinezării
    Vizibile-n clar, prin noi şi reci termopane,
    Rod al “cinstitei staturi” ş-ale ei şmecherii.

    Şi târfa „curată”, bătrână-coclită, dorită pe bani,
    De-a valma : de şvabi, unguri, evrei şi ţigani
    Se vrea cât mai sus, să conducă bordelul ;
    Că doar n-o să stea o viaţă-n coteţ cu căţelul.

    Haideţi la vot pesedişti să-i zdrobiţi pe “cinstiţi”,
    În sala-ncropită, anume, din corturi spurcate de şatră,
    Să nu se audă blestemul la Cer, când haitele latră ;
    Călcând pe schelete, speranţele celor mulţi, necăjiţi !

  26. Ovidiu Says:

    NU RATA !! O FOTOGRAFIE SENZATIONALA, ION ILIESCU IMPREUNA CU CEAUSESCU, INCA NU CIRCULA PE INTERNET

    http://stirea.wordpress.com/2010/02/14/de-ce-ceausescu-l-a-marginalizat-pe-ion-iliescu/

  27. Fifi Says:

    Am mers la vot să-mi votz Președintele .domnu secretar fiind în comisie ne șoptea la ureche pe cine dă votăm.daca aveai curajul a ripostaa te înjură îți dădeam si cîte un ghiont sau chema gardianul mai nou te trimitea la alta secție de votareMa gândesc că vin alegerile !!!!!Nu mai votez nici e nici familia mea…. Să mai dau iar de secretar!!!?L-am înregistrat să sm o dovadă.credeti cs ia făcut cineva ceva l-am reclamat și la prefect…0740531719 acesta e nr meu de telefon


Lasă un comentariu