Oana Mizil vrea să fie şefă la Călăraşi

Preşedintele filialei PSD Călăraşi, deputatul Oana Niculescu Mizil vrea să candideze la preşedenţia Consiliului Judeţean (CJ) Călăraşi la alegerile din 2012. Astfel, dacă va reuşi să iasă preşedintă la CJ Călăraşi Oana Mizil ar fi prima femeie din România care va conduce un judeţ.

Mai mult: Oana Mizil vrea să fie şefă la Călăraşi – Ştiri interne | Libertatea.ro

9 răspunsuri to “Oana Mizil vrea să fie şefă la Călăraşi”

  1. popateapa Says:

    Iți țin pumnii și te felicit pentru hotărâre! Cat despre dl. Filipescu mulți liberali autentici au părăsit partidul din cauza sa!

  2. Adx Says:

    Avand in vedere faptul ca esti o femeie frumoasa si ca ar trebui sa-l parasesti pe domnul Tohme(nu ti se potriveste), ar mai trebui sa parasesti si viata politica!
    Nu pentru ca nu te pricepi la asta , dar … politica e o adevarata dama de companie a celor avizi de putere/bani, si cred ca asta nu ti s-ar potrivi deloc,mai ales ca din punctul meu de vedere esti o doamna! Pacat ca ai ales asta … macar mai da-le cate o palma astora de la psd Calarasi ca sunt ,cel putin ,retardati … mai ales securistu’ ala de la Gurbanesti(chiar ma intreb de ce-l mai tineti in partid ,mai ales dupa ce a cersit pe la usile pdl-ului sa-l inroleze si pe el;daca aia l-au respins,voi de ce-l mai tineti?…)
    Si cu toate astea….din Gurbanesti cu toata dragostea ….iti urez SUCCES in tot ceea ce vrei sa faci!
    Sper sa nu ocolesti comentariul ….

  3. http://dacia-mare.blogspot.com/ Says:

    Faci o mare greseala SUSTINAND FERTILIZAREA IN VITRO!!

    Aceasta fertilizare este ucidere de prunci,pentru ca se implanteaza un numar de aprox 7 EMBRIONI(bebelusi),care MOR majoritatea,iar sansa ca UNUL sa traiasca e de doar 20 la suta! E crima cu premeditate.

    Femeiile care fac AVORT provocat(crima,prunc-ucidere in limbaj crestin-ortodox),nu cred ca sunt fericite!! Nu ne putem juca cu Mantuirea noastra.

  4. popateapa Says:

    @Adx
    Greșeală ! Politica noastră are nevoie de Doamne și Domni, Ca Oana si Dl Nastase, nu de pațachine ca Udrea și Anastase &co

  5. #Cosmin Says:

    http://vimeo.com/21200916

    Oficialitatile guvernamentale care fug din Libia

  6. Europenii si americanii în Libia « Popateapa's Blog Says:

    […] Oana Mizil vrea să fie şefă la Călăraşi […]

  7. Adx Says:

    @popateapa
    Nastase?…pai problema e ca oameni ca si Nastase, Iliescu,Roman…”revolutionarii” astia ne-au adus unde suntem…la depravare!
    In primu’ rand trebuie cate o bomba la Palatul Victoria , Cotroceni si Parlamentului , tocmai d-aia ii si sugeram d-nei Mizil sa se retraga din viata politica!
    In ceea ce le priveste pe doamnele XXX … two depraved … si doar atat!
    Doamna Mizil face parte dintr-o familie care a sustinut comunismul(si parti bune si rele ale comunismului),si cred ca e de acord cu mine ca actualul partid al dansei ne-a adus unde suntem(sunt sigur ca era mai multumita de situatia in care se afla inainte de ’89)! Dar asta-i viata … astia nu sunt in stare nici macar sa intretina ce a facut Ceasusescu…si nu lasa nici pe altii!

  8. Clara Says:

    Despre decizia excluderii din partid a lui Severin: daca Victor Ponta nu venea cu aceasta pozitie ferma, ar fi fost extrem de greu pentru PSD sa mai atace credibil coruptia Guvernului. Adrian Severin devenea un scut perfect de imagine pentru PDL si Basescu. Ridzi, Anastase, Udrea nu mai contau.


Lasă un comentariu