Atentie la Lazlo Tokes – 1 –

Inca o data, Laszlo Tokes “spanzura” Romania, dupa bunul lui plac, dar nu precum l-a spanzurat Csibi Barna pe Avram Iancu, in piata publica. O face la Bruxelles, cu surlele si trambitele Parlamentului European. Ma intrab cam cu ce seamana “o reprezentanta a Tinutului Secuiesc” in capitala UE si cui foloseste, atat timp cat secuilor din cele trei judete vizate nu le trebuie ambasade personale in lume, ci o viata decenta alaturi de romanii langa care traiesc de secole, intr-o Romanie care este chiar tara lor.

Inca o data, Laszlo Tokes arunca in derizoriu istoria acestui neam si Constituia Romaniei si profita de functia pe care o detine, de vicepresedinte al Parlamentului European, pentru a-si rezolva maruntele frustrari si marile afaceri, sub spoiala eroica a eliberatorului care nu are nimic de eliberat.

Domnule Laszlo Tokes, nu va jucati cu sufletul si istoria acestui neam care va suporta de atat amar de timp iesirile iredentiste! Nu uitati ca in memoria colectiva a acestui popor binecuvantat de Dumnezeu, exista Avram Iancu , dar si Lancea lui Horea. Inainte sa fim europeni suntem romani. Ne tragem din Decebal si din Traian.  Stiu ca in opinia dumneavoastra, Roesler calareste inca prin pusta Panonica. Sunt sigura ca aveti un loc, arvunit,  pe saua  migratorilor din neam si tara!

16 răspunsuri to “Atentie la Lazlo Tokes – 1 –”

  1. i-auzi, Lazlo! Says:

    D-na, va integrati perfect in corul cocoseilor si gainuselor descedenti ai nomenclaturii national-comuniste.
    Aveti grija sa nu va scoateti ochii cu lancea aia ruginita…

  2. marchizul Says:

    Oana, rupe-l pe baiatul laslo sau cum dracului in cheama. baietii astia au o viata de trait si trebuie sa manance si ei rahat, ca ce altceva au de facut dupa ce au ras toate padurile din tinutul lor secuiesc, adica din tara noastra Romania.

  3. Alin Coperna Says:

    Foarte bun articolul si felicitari pentru ce faceti. Pacat ca Puterea este muta in astfel de situatii. Nu meritam, noi romanii, sa fim luati pe faras de un neica nimeni. Am prieteni in toata Romania si stiu ca individul chiar se erijeaza intr-un „eliberatorul care nu are nimic de eliberat”

  4. Alin Coperna Says:

    PS: Nu luati in seama comentarii de genul primului. Romanii nu gandesc in felul asta. Persoana are o problema cu dumneavoastra-personal. Probabil un adversar politic. Eu am inteles bine omisiunea.

  5. oana niculescu mizil Says:

    Alin, nu-mi bat capul cu toate prostiile. Am altceva mai bun de facut decat sa pun punctulete si liniute pe numele iredentistilor sau sa fac corecturi, atat timp cat ei nu fac nici cel mai mic efort sa invete limba tarii in care s-au nascut si traiesc. Sau este, cumva, Clujul, in Ungaria?

  6. oana niculescu mizil Says:

    Marchizul, nu trebuie sa-i lasam sa se invarta pe aici ca intr-un sat fara caini.

  7. Bibliotecaru Says:

    @ Oana Niculescu Mizil

    Sunt uşor nedumerit.
    Deşi am semnalat foarte multor politicieni că reprezentanţă nu pot deschide decât regiuni care sunt recunoscute oficial de legislaţia ţării de provenienţă, nimeni nu pare a mă lua în seamă.

    Există un site oficial:
    http://www.blbe.be/default.asp?V_DOC_ID=1869

    Există o posibilitate de contract unde se pot pune întrebări:
    Brussels Region Representation to the European Union:
    Rue de la Loi 61-63, 1040 Brussels, Tel 02 233 03 02, Fax 02 280 04 40.

    Representatives:
    Pascal Goergen (pgoergen@europ.irisnet.be)

    Economic advisor :
    Bernd Schneider (bschneider@europ.irisnet.be)

    Am reuşit să reliefez (cu engleza mea de baltă) următorul paragraf:
    These representation offices are only given a certificate issued by the Minister of External Relations of the Brussels Capital Region. This document only confirms that this representation office is a public law entity, formed under applicable law in the country of origin and represented in Belgium by x or y.

    Or, dacă nu există “applicable law in the country of origin”, cum poate avea Ţinutul Secuiesc o reprezentanţă la Bruxelles?

    … şi nimeni nu-mi răspunde, nu mă bagă în seamă. Cumva Ţinutul Secuiesc a fost recunoscut oficial în România şi eu nu ştiu? Dacă nu, atunci de ce ne batem noi capul cu ce face parlamentarul Tokes? Probabil că se va duce să-şi deschidă reprezentanţa, aceia îi vor cere legea prin care regiunea Ţinutul Secuiesc este recunoscută de România, el nu va putea să o arate… şi cu asta, basta.

  8. popateapa Says:

    După cum bine v-aţi lămurit şi singuri, László Tőkés a fost fulminatul de mercur ¹ implantat securitatea ungara, cu acordul CIA si a altor servicii secrete, în nemulţumirile romanilor. Acest rol se vede ca îl joaca în continuare.
    aceste randuri le-am scris in postul al carui link v-am trimis

  9. Felicitări celor zece mii de sârbi ce il susţin pe Ratko Mladić « Popateapa's Blog Says:

    […] care la vremea respectiva(1989-1990) s-a descurcat mult mai bine decât au putut-o face sârbi. S-a descurcat poate ajutată şi de noroc. Nu pun acest fapt numai pe seama priceperii […]

  10. Felicitări celor zece mii de sârbi ce il susţin pe Ratko Mladić Says:

    […] care la vremea respectiva(1989-1990) s-a descurcat mult mai bine decât au putut-o face sârbi. S-a descurcat poate ajutată şi de noroc. Nu pun acest fapt numai pe seama priceperii […]

  11. oana niculescu mizil Says:

    Bibliotecaru, am studiat si linkul la care te referi, este de necontestat imposibilitatea actiunii lui Tokes, in esenta, chiar daca declaratia celor implicati presupune o „reprezentanta”, asa cum este a Siciliei si a Bavariei, care nu ar insemna o cheltuiala belgiana sau europeana, ci una romaneasca, „un birou menit a ajuta cele trei ju­deţe – Har­ghi­ta, Covasna şi Mureş – să facă cu­nos­cute în plan european va­lorile turistice ale zonei dar, mai ales, să le faciliteze accesarea de fonduri eu­ro­pene pentru dezvoltarea economică, zona fiind considerată a fi una foarte să­r­acă”. Fireste ca intentia este scandalos de transparenta. Vom vedea ce se va intampla.

  12. Primul Război al secolului al XXI-lea.Gerald Celente. Să dea Domnul să se înşele! « Popateapa's Blog Says:

    […] spun că  ceea ce se întâmplă în Tunisia şi Egipt, se întâmplă în toate ţările arabe. Acesta este începutul a ceva mult mai mare… […]

  13. Primul Război al secolului al XXI-lea.Gerald Celente. Să dea Domnul să se înşele! Says:

    […] spun că  ceea ce se întâmplă în Tunisia şi Egipt, se întâmplă în toate ţările arabe. Acesta este începutul a ceva mult mai mare… […]

  14. Marian Dumitru Says:

    Reblogged this on Romani din Romania and commented:
    Inca o data, Laszlo Tokes “spanzura” Romania, dupa bunul lui plac, dar nu precum l-a spanzurat Csibi Barna pe Avram Iancu, in piata publica. O face la Bruxelles, cu surlele si trambitele Parlamentului European. Ma intrab cam cu ce seamana “o reprezentanta a Tinutului Secuiesc” in capitala UE si cui foloseste, atat timp cat secuilor din cele trei judete vizate nu le trebuie ambasade personale in lume, ci o viata decenta alaturi de romanii langa care traiesc de secole, intr-o Romanie care este chiar tara lor.

    Inca o data, Laszlo Tokes arunca in derizoriu istoria acestui neam si Constituia Romaniei si profita de functia pe care o detine, de vicepresedinte al Parlamentului European, pentru a-si rezolva maruntele frustrari si marile afaceri, sub spoiala eroica a eliberatorului care nu are nimic de eliberat.

    Domnule Laszlo Tokes, nu va jucati cu sufletul si istoria acestui neam care va suporta de atat amar de timp iesirile iredentiste! Nu uitati ca in memoria colectiva a acestui popor binecuvantat de Dumnezeu, exista Avram Iancu , dar si Lancea lui Horea. Inainte sa fim europeni suntem romani. Ne tragem din Decebal si din Traian. Stiu ca in opinia dumneavoastra, Roesler calareste inca prin pusta Panonica. Sunt sigura ca aveti un loc, arvunit, pe saua migratorilor din neam si tara!

  15. “Juram, juram, juram pentru Ardeal” « Oana Niculescu-Mizil Says:

    […] minoritatilor, Statul National Unitar Roman isi va lasa romanii din Harghita si Covasna prada lui Tokes si ai lui, extremistii de serviciu. Il scriam lui Tokes sa ne lase in pace inca din […]


Lasă un comentariu